Loading...
Geen categorie

Review: Holland on Canvas poster

Holland on Canvas

Ach, wel ja! Eens wat anders… Was wat ik dacht toen mij gevraagd werd een poster van Holland on Canvas te reviewen. Ik was vroeger gek op posters en plakte regelmatig de gehele deur van mijn slaapkamer vol. Nu zit dat wel anders. Ik ga liever voor minimalisme en vind dan posters als deze bovenstaande erg mooi om in te lijsten en op een kale muur te hangen. Bij Holland on Canvas kun je kiezen uit afbeeldingen van verschillende steden en verschillende formaten. De poster die ik ontvangen heb is van de Brooklyn bridge en is 30 x 40 cm.

Holland on Canvas

Wanneer je een poster besteld bij Holland on Canvas, kun je deze verwachten in een stevige kartonnen koker. Dit zorgt ervoor dat je poster netjes verzonden wordt. Vanwege de dikke, sterke kwaliteit van het papier is je poster binnen no-time recht en kun je ‘m ophangen of inlijsten!

De afbeelding van de Brooklyn bridge vind ik een van de mooiste die ze hebben bij Holland on Canvas. Ze hebben ook mooie afbeeldingen van Parijs, Dubai of Rotterdam bijvoorbeeld! Ik moet eerlijk zeggen dat ik de poster niet 100% scherp vind en dat zie je wel als je dichtbij kijkt. Je ziet het natuurlijk niet wanneer je van veraf kijkt, maar hier zie ik nog mogelijkheden! Wat ik ook tof zou vinden is om zelf afbeeldingen te uploaden en op posters te laten drukken… Misschien in de toekomst?

Holland on Canvas

Als je posters (of canvas of dibond) bestelt bij Holland on Canvas weet je dat je goed zit met kwaliteit van het papier en een nette levering. Aanrader dus!

Heb jij al eens bestelt bij Holland on Canvas? En wat is je favoriete afbeelding die ze hebben?

Disclaimer

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.