Loading...
Beauty

Review: Hema wenkbrauw potlood

image

Ook dit product zag je voorbij komen in mijn shoplog video. Het is het wenkbrauw potlood van Hema. Ik wilde deze al lang hebben, maar vergat hem simpel weg te kopen elke keer dat ik in Hema was. Het is het potlood in nummer 10 die volgens mij het beste bij mijn haar kleur/wenkbrauw kleur past. Ik heb nooit andere wenkbrauw potloden gebruikt en om heel eerlijk te zien vind ik ook niet dat ik het ‘nodig’ heb. Maar ach, what the heck. Proberen kan geen kwaad!

image

Zoals ik al zei is dit potlood in nummer 10. Hij is dus geschikt voor blondines of mensen met licht(er) haar. Een wenkbrauw potlood gebruik je of om je wenkbrauwen strakke lijnen te geven of om te wat lichtere plekjes een beetje op te vullen.

Van mijzelf heb ik redelijk volle wenkbrauwen. Niet overheersend in mijn gezicht, maar gewoon prima. Naar mijn mening dan, iedereen mag hier natuurlijk zelf iets van vinden 😉 Ik wilde het potlood graag om mijn wenkbrauwen iets op te vullen aan de uit einden. Mijn haartjes lopen erg over van extreem lichtblond, naar wat donker blond. Hier krijg ik snel verschil in hoe vol mijn wenkbrauwen lijken.

image

Boven zonder potlood, onder met. Het verschil lijkt me duidelijk, nietwaar? Je ziet een stuk minder mijn huid door de haartjes heen, en mijn wenkbrauwen lijken toch iets voller. Natuurlijk zijn ze ook iets donkerder geworden. Vooral de haartjes die erg licht waren, hebben de kleur van het potlood opgenomen.

Met een wenkbrauwpotlood kun je ook erg makkelijk je wenkbrauwen verlengen. Dat is bij mij niet nodig, maar dit potlood van Hema zou je er goed voor kunnen gebruiken. Hij brengt gemakkelijk aan en geeft goed af. Ook wordt hij wat donkerder als je vaker over een bepaalde plek gaat en zo kun je zelf een beetje je kleur bepalen.

Wat ik ook erg fijn vind is het borsteltje aan de achterkant. Hier kun je makkelijk je wenkbrauwen mee in model brengen en/of wenkbrauw gel mee aanbrengen. Ideaal!

Ik hoor van meerdere mensen dat dit hun favoriete wenkbrauw potlood is, en dat snap ik best. Zeker voor de prijs van €2,00 is dit echt een toppertje!

Wat is jouw favoriete wenkbrauw product?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.