Loading...
Beauty

Review: Hand en nagel lotion van AH

Kun je je nog herinneren dat ik schreef of goedkope shampoo en conditioner, die niks tegenvielen én dat ze gewoon van Albert Heijn zijn? Deze dus? Fijn. Ik was namelijk blij verrast door deze haarproducten van Albert Heijn dat ik wel meer moest proberen! Zo vond ik dus deze hand- en nagellotion. Mijn nagels konden wel wat extra verzorging gebruiken en de woorden “vochtinbrengend” en “herstellend” klonken me prima in de oren. Tijd om deze budget lotion te testen!

De vochtinbrengende ingrediënten helpen de natuurlijke vochtbalans van de huid te herstellen. De lotion met toegevoegde nagelversterkende stoffen helpt het breken en scheuren van de nagels tegen te gaan. Precies wat ik nodig heb. Het grootste probleem ligt niet bij de huid van mijn handen, maar bij mijn nagels. Ik vind zelf dat mijn nagels er altijd goed uit zien; mooie vorm, goed wit en roze en zelfs mijn nagelriemen heb ik niets over te klagen. Maar wat is dan het probleem? Je kent het vast wel; het afbladderen van nagellak. Precies dat heb ik, maar dan niet bij nagellak, maar mijn nagels zelf. Mijn nagels chippen. Zoals we dat in beautyland zeggen. Nu las ik laatst dat dit komt door vocht tekort. Ja, vocht tekort in je nagels? Sinds wanneer is dat nodig dan? Fijn. Hoe dan ook, het is dus belangrijk mijn nagels te hydrateren en dat kun je doen door een lotion als deze. En als je dan toch bezig bent kun je gelijk je handen poezelig zacht maken.

In de tube van 75ml zit deze romig lijkende witte lotion. Hij is erg zacht, smeert prima uit en trekt ook nog eens snel in. De geur van de lotion is niet erg specifiek, een beetje zoals een ‘gewone’ handzeep ruikt bijvoorbeeld. De geur blijft behoorlijk lang hangen, maar is niet overheersend. Helemaal prima dus.

Ik gebruik per hand een toefje van de lotion, smeer mijn handen lekker in en ga met mijn duim over elke nagel en nagelriem. Deze smeer ik dus ook wat extra in. Mijn nagels worden hier wat glanzender van en voelen lekker aan. Maar het belangrijkste: heeft het vochtinbrengende effect ook werking op mijn nagels? Jaaa. Ik merk dat mijn nagels minder snel afbladderen en scheuren. Ik ben nog niet 100% van mijn probleem af, maar in vergelijking met een maand geleden ben ik onwijs tevreden. Mijn nagels zien er een stuk beter uit!

En wat is nu het fijnst aan deze lotion? Het is een absolute budget topper! Voor een tube van 75ml betaal je namelijk maar €1,99 — Gewoon bij Albert Heijn! En je kunt ‘m zelfs online bestellen wanneer je online boodschappen doet bij Albert Heijn. Aanrader? Ja!

Welke hand- en nagellotion gebruik jij het liefst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.