Loading...
BeautyMyStyle

Review: Greenland body butter – Ultiem spring/summer product!

Lord oh lord, ik moet echt mijn beliefs gaan bijwerken. Ik zei altijd dat ik totaal niet houd van body butters. Veel body butters zijn zo erg een boter dat ik ze te dik vind en soms zelfs het gevoel krijg dat mijn huid verstikt. Bovendien trekken ze nooit helemaal in je huid, en heb je zo’n boterig laagje op je liggen. Nah. Maar nu! Ik kreeg ik de Greenland body butter Apple in de Truly Yours box, en ik ben helemaal om. Deze butter ruikt niet alleen super heerlijk, maar voelt ook zo aan op mijn huid! Ultiem spring/summer product 2013 nummer 1 staat op de lijst!

Deze heerlijke body butter met 100% natuurlijke appel extract, zit in een mooie matte plastic pot van 150gram. Wanneer je de deksel eraf draait zit er nog een plastic laagje overheen, wat de butter extra goed afdekt. Middels het handige lipje is deze er easy af te halen, en weer op te leggen. Het is aan te raden dat plastic ding er telkens terug op te doen, omdat de butter zo extra goed afgeschermd is van invloeden van buitenaf — zo blijft hij langer goed.

De butter is ‘gewoon’ wit en zoals elke butter, behoorlijk dik. Hij is verrijkt met cacao boter en shea boter die zorgen voor ultieme verzorging van je huid. De butter smelt een beetje op je warme huid, en wordt zo zachter en makkelijker uit te smeren. Hij trekt vervolgens voor zo’n 95% in je huid en maakt alles zijdezacht en heerlijk gehydrateerd. Deze butter is een topper voor extra droge of gevoelige huidjes. De 5% die niet intrekt blijft subtiel op je huid liggen waardoor van zowel binnen als buiten verzorgd wordt. Het voelt niet dik of vettig aan, maar lekker subtiel en zacht. En geeft een mooi glansje!

Greenland is een 100% natuurlijk merk, lekker verantwoord dus. 100% pure cacao boter, shea boter en appel extract. Dus echt de appel zelf, niet de schil, niet schors van de appelboom, gewoon appel. En dit zorgt voor een suuuper lekkere groene appeltjes geur! Jammer dat we nog geen geur-computers of zo hebben, want deze is goed YUM to the fullest! Geeft je helemaal het lente/zomer gevoel mee, en blijft lekker lang hangen.

Ik gebruik de body butter voor mijn onderbenen en mijn armen – heerlijke verzorging voor na een goeie douche. De butter laat mijn huid helemaal zen achter doordat hij extra fris en gevoed aan voelt. En wat ik ook stiekem doe, af en toe, is wat van de butter over mijn hals smeren, zodat ik lekker de hele dag naar groene appeltjes ruik. Laat de lente maar komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.