Loading...
BeautyMyStyle

Review: greenland apple body scrub

greenland apple body scrub

“Ah, nog een?!” dacht ik toen ik deze grote pot met heerlijke geurende appel inhoud in een beautybox terug vond. Ik had er namelijk al een review over geschreven, dacht ik. Ah well,… Oh wait whut?! De review die ik eerder schreef ging over de greenland apple body butter, en ja dit is een body scrub! In exact dezelfde verpakking met slechts 1 ander woordje op de voorkant. Maar hey, totaal geen probleem want wat vond ik de body butter lekker! Eens zien of deze body scrub van greenland rechtstreeks een favorieten lintje krijgt.

greenland apple body scrub

In de pot zit een behoorlijke hoeveelheid wit, bubbelig, korrelig, plakkerig spul. Zullen we ‘t maar gewoon body scrub noemen? Het is echt heel jelly en ruikt, natuurlijk, hemels naar frisse groene appeltjes. Het mag dan echt zomers over komen, en we mogen dan de winter tegemoet gaan, maar deze geur… hier krijg ik geen genoeg van.

greenland apple body scrub

De scrub mag dan erg plakkerig zijn, door zijn dikke textuur heb je eigenlijk niet veel nodig. Zoals je hierboven ziet smeert de scrub (ook zonder water) prima uit en begint het eigenlijk een beetje op een scrub crème te lijken. Dit voelt heerlijk om je mee in te smeren en de geur is nog behoorlijk aanwezig.

Dat is natuurlijk niet het aller belangrijkst van een scrub. Nee! Wat een scrub moet doen is dode huidcellen verwijderen en er zo voor zorgen dat je weer een fris en super zacht huidje krijgt. Nou, ik kan je vertellen; mission accomplished. Het is lang geleden dat mijn huid zó zacht aanvoelde. Het voelt compleet vernieuwd en ik blijf mezelf aaien. Hier was ik nét aan toe!

greenland apple body scrub

Een MyStyle review zou geen MyStyle review zijn als het niet om een natuurlijk/duurzaam product ging. Ik zal nog een keertje uitleggen waarom greenland hieronder valt! Het merk is namelijk 100% natuurlijk en gebruikt bijvoorbeeld écht appel extract voor deze scrub uit de ‘fruit extract’ lijn. Daarnaast wordt er nooit getest op dieren en is het merk ‘groen gekeurd’ door ECOCERT; we kunnen dus altijd zeker zijn van een verantwoord product.

De body scrub vind je o.a. in de greenland webshop voor €6,95 (200ml)

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.