Loading...
Beauty

Review: Golden Rose City Style mascara

Golden Rose city style mascara

Ze blijven maar komen, die Golden Rose producten! Een tijdje terug testte ik een lipstick, een eyeshadow pencil en natuurlijk Jolly Jewels nagellak. Ik heb nu een mascara in de test gegooid. Een mascara waarop staat ‘mega volume & length’, laten we ‘t hopen! Ik ben niet altijd tevreden geweest met Golden Rose producten, dus erg benieuwd wat deze mascara doet. De mascara is getest en geswatched dus kijk mee wat ik ervan vind…

Golden Rose city style mascara

Allereerst dat opvalt is dat het borsteltje twee kanten heeft; een met kortere stuggere puntjes, de andere met langere puntjes. Dit is ideaal want voor mijn onderste wimpers gebruik ik vaak een andere mascara die niet zo duidelijk is als de mascara die ik gewoon gebruik. Je onderste wimpers mogen van mij namelijk wel iets uitvergroot maar zeker subtiel blijven. Met dit borsteltje doe je dus je bovenste wimpers met de ene kant, de onderste met de andere. Simpel!

Benieuwd hoe hij eruit ziet?

Golden Rose city style mascara

Golden Rose city style mascara

‘T Was denk ik al duidelijk maar; op beide foto’s is de bovenste zonder mascara en de onderste met Golden Rose City Style mascara.

Hij werkt hartstikke prima! Wat ik vooral een voordeel vind is dat hij goed je wimpers spreid en je zo geen dikke aan elkaar geplakte wimpers krijgt. Ook brengt hij gemakkelijk aan en klontert niet. Wat ik minder vind is dat het ‘push-up volume‘ niet zo is. Volume kan betekenen dat het lijkt of je erg veel wimpers hebt, maar ook dat je wimpers mooi naar boven gekruld staan en vooral dat laatste doet hij niet. Dat is voor mij vaak wel van belang want om de een of andere reden zakken mijn wimpers altijd omlaag. Ik zoek een mascara die mijn wimpers een goed dagje omhoog laten staan en dat is dus niet de Golden Rose mascara. Wél vind ik ‘m fijn om snel aan te brengen als ik naar iets niet-super-belangrijks ga. Hij ziet er namelijk prima uit en geeft me toch een meer open blik dan zonder mascara en laat mijn wimpers langer lijken.

Wat vind jij van de Golden Rose mascara? En wat is je eigen favoriet?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.