Loading...
Beauty

Review: Etos colour balms

image

Eerst, een tijdje geleden, vroegah, was de chubby stick van Clinique helemaal je-van-het. Inmiddels hebben een hoop andere merken deze getinte lipbalsems in potlood vorm uitgebracht, en Etos natuurlijk ook. Ik zag deze op een aantal andere blogs voorbij komen en kon dit product in budget variant niet aan me voorbij laten gaan. Ik heb twee kleuren uitgekozen waarvan ik dacht dat ze me wel goed zouden staan. En hey, gewoon voor de lol laat ik ze even aan je zien 😉

image

Ik zei toch “in potlood vorm”! Ik vind dit wel een leuke touch, want ik heb geen andere producten die hier op lijken. Ook vind ik de gehele buitenkant er wel mooi uit zien. Een keer wat anders dan een gewone lipstick, of een gewone lipbalsem!

image

De lichte variant lijkt een beetje zacht, zalmroze. De donkere variant lijkt van de buitenkant bijna paars, maar is eigenlijk fel, donkerroze. Lastig uit te leggen! En je zal zo snappen waarom ik ‘lijkt’ zeg. Je ziet natuurlijk de swatches op mijn hand, en die kleuren vind ik erg mooi. Maar mijn lippen hebben helaas/gelukkig niet de kleur van mijn hand, dus daar valt de balsem heel anders uit…

image

Boven zie je mijn lippen zonder iets, daaronder met de lichte colour balm. Zie jij wat? Ik niet. Of bijna niet. Ik ben behoorlijk gekleurde lippen van mijzelf, dus ze aankleden met een licht kleurtje blijft lastig. Ook vind ik dat je hier heel erg de lijnen van mijn lippen ziet. De kleur gaat dus meer in de lijntjes zitten dan dat hij over mijn lippen verspreid, jammer! Deze zal ik dus niet meer gebruiken, het is zinloos 🙁

image

Deze kleur! Deze kleur is een heel ander verhaal! Ook hier weer boven mijn lippen zonder iets, daaronder de donkere colour balm. Ben ik de enige die het er prachtig uit vind zien? Het lijkt net of dit een heel ander product is! Hij verspreid prima over mijn lippen, brengt egaal aan en het kleurtje… zo pretty! In het echt is hij, in mijn geval, een beetje “my lips, but better”. Op de foto iets feller, maar ook dat is prima. Het lijkt wel een beetje cherry of zo, zo mooi!

Een groot voordeel van de Etos colour balms is dat ze je lippen zacht en glad maken, en zo hetzelfde effect als een lippenbalsem hebben. Door de kleur (als je de goeie hebt) hebben ze ook iets het effect van een lippenstift, maar dan wat milder. Het allergrootste voordeel is de houdbaarheid. Dan denk je dat je aan het eind van de dag je lippen niet meer hoeft schoon te maken, maar jawel hoor. De balm blijft zo onwijs lang zitten! Eerst even afhappen, zoals je dat met een lipstick ook doet, maar daarna geeft hij nagenoeg niet meer af, maar hebben je lippen nog wel een mooi kleurtje.

Ik vind het een prachtproduct, als je de juiste kleur uitkiest. Ik ben eigenlijk nog wel benieuwd naar de andere kleuren. Misschien vallen die ook wel weer anders uit dan verwacht… Ik geloof dat er in totaal 5 zijn, dus keus genoeg. Ze kosten €3,99 per stuk en zijn te koop bij Etos uiteraard. Prima prijsje voor dit product!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.