Loading...
BeautyMyStyle

Review: Cattier Paris body lotion

image

Het is weer vrijdag en dus tijd voor een nieuw duurzaam beauty product. Een tijdje terug ontving ik deze body lotion van Cattier Paris. Ik heb al een keer eerder over Cattier Paris geschreven, dat ging over de cleansing foam. Was ik tevreden? Aw yes. Benieuwd naar nog meer Cattier Paris? Of course! Body lotions heb ik al genoeg, dus ik had ‘m zelf niet gekocht. Maar ik moet toch iets voor MyStyle reviewen, dus het kwam goed uit! Waarom voor MyStyle? Zoals op de verpakking ook al staat: “100% natuurlijke samenstelling op basis van ecologische criteria” — In dit geval goedgekeurd door Cosmebio.

image

Ik vind de verpakking er ontzettend outdated uit zien (maar dat zegt niets over de inhoud). Wel vind ik het jammer want het had zoveel voor het product kunnen doen; nu is het gewoon een beetje suf. Wel een voordeel is dat er veel nuttige informatie op staat. Op de achterkant lees ik namelijk dat er absoluut niet op dieren is getest, 99,3% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong is en 15% afkomstig is uit biologische landbouw. Lekker natuurlijk, daar kun je niet om heen. Tijd om te testen dus!

image

In de body lotion zitten veel essentiële vetzuren, teunisbloem olie en aloë vera. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je huid soepel blijft en het gaat huidveroudering tegen. Ook zorgt aloë vera voor een goede hydratatie en dat is net wat we nodig hebben met dat koude weer!

Ik vind de lotion erg lekker ruiken. Misschien moet je er even aan wennen, het is namelijk geen standaard crème geur. Maar de aloë vera doet veel en daar hou ik wel van. De lotion trekt erg snel in en dat is fijn als je het gebruikt voordat je je ‘s ochtends aankleedt bijvoorbeeld! De geur blijft ook lekker een tijdje hangen, en dat vind ik in dit geval ook een pluspunt. Of het echt huidveroudering tegengaat kan ik zo niet testen natuurlijk, maar mijn huid voelt wel lekker gehydrateerd en zacht. Ik vind ‘m fijn!

Wat is jouw favoriete body lotion?

De body lotion van Cattier Paris kun je o.a. kopen bij DeOnlineDrogist voor €10,09 (200ml)

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.