Loading...
Beauty

Review: A Beautiful You Body Serum

Herinner je je mijn newsflash artikel van Etos nog? Die waarin ik je vertelde over die heerlijke nieuwe producten die ze hebben? Score! Ik heb namelijk het Body Serum van de ‘A Beautiful You’ lijn mogen testen, en hij is beautiful! Het serum gebruik je voor je hele lichaam en zorgt er voor dat je fluweelzacht aanvoelt. Ik heb alle ins en outs voor je getest!

“Verleidelijk serum met de heerlijke geur van kersenbloesem en jasmijn en verzachtende rijstkiemolie voor een zijdezachte huid.” And yes it is. Het serum ruikt echt zó onwijs lekker. Als in: je wil het bijna op eten. Maar dan net niet. Het is een heerlijke zoete zomergeur en de verpakking liegt er ook niet om: fijn en vrouwelijk.

Het serum zit in een roze pomp flacon, die erg goed doseert. Één keer pompen is goed voor bijvoorbeeld 1 onder arm in te smeren. “Gebruiksadvies: breng dit snelintrekkende A Beautiful You Body Serum dagelijks aan op je lichaam. Na het aanbrengen voelt je huid direct fluweelzacht aan en is niet vet.” Niet gelogen: het serum trekt inderdaad onwijs snel in, maar de geur blijft wel lekker lang hangen! Aan je huid zie je niet dat je er net iets op hebt gesmeerd; geen vettig laagje. Van ver zul je ook niet zien dat je een serum hebt aangebracht, maar wanneer je twee delen van je lichaam vergelijkt zie je wel iets dat het met serum ingesmeerde gedeelte er iets rustiger, in mijn geval wat minder gevlekt, uit ziet. En je voelt het! oh, je voelt het. Je huid wordt heerlijk zacht en ik kan me voorstellen dat dit een ultiem product is voor mensen die snel een droge huid hebben. Zou dat ‘hydrolyzed silk’ (gehydrolyseerde zijde) toch werken dus? Ik zeg van wel!

Oh ja, het serum is wit! Ik ben gewend van serums eigenlijk dat ze kleurloos zijn, maar zoveel serums heb ik nog niet getest. De textuur is erg fijn, licht en dun. Het smeert heel makkelijk uit en zoals nu duidelijk mag zijn; trekt snel in.

Mijn mening? Het serum is heerlijk! Serums zijn altijd wat luxere producten, en deze Etos variant voldoet helemaal aan de verwachtingen. Het product ziet er mooi uit, doet wat beloofd wordt (zijdezachte huid, trekt snel in, ruikt hemels) en het is fijn in gebruik. Ik bekijk ook vaak wat ik zou veranderen aan een product, als het kon, om het beter te maken. Bij dit Body Serum van Etos kan ik echt even niets bedenken!

Is het een nieuwe favoriet? Niet direct, ik ben er wel echt dol op zeker vanwege de geur, maar ik zie mijzelf nog niet dagelijks twintig keer pompen om mijn lichaam lekker zacht te houden. Maar voor specials occasions bijvoorbeeld ga ik het zeker gebruiken.

Het body serum is alleen in deze variant te krijgen, voor €7,99 — Kijk in het vorige artikel voor de andere producten en prijzen, en mijn persoonlijke favorieten! Wat is jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.