Loading...
Persoonlijk

Persoonlijk: Veel te druk.

your ecards

Hi lieve lezers! Ik dacht, het gaat hier zó mis, nu is het toch echt tijd voor de eerste echte persoonlijke update op Supermaxxx.nl — Voor de trouwe kijkers; het is je vast opgevallen dat de laatste weken er regelmatig dagen voorbij komen zonder nieuwe content op Supermaxxx.nl Sucks right? Ik baal er ontzettend van, want elke dag zien dat ik het toch maar weer voor elkaar had gekregen een nieuw artikel of review online te zetten, was toch een lichtpuntje, voor mij. Ik ben de laatste weken, dagen vooral, erg druk geweest met school. Ik heb compleet een verkeerd semester gekozen wat me totaal niet ligt en dat vreet al m’n energie op. 

Als je dan besluit niet vaak genoeg naar school te gaan, maar bijvoorbeeld je huis spik en span te maken (oh, i love that!), dan gaat het op een gegeven moment mis. Dan ligt er een stapel werk op je te wachten wat dan écht af moet. Bah. Nou ben ik het type dat razend hard door kan werken en nooit een deadline mist. … Nu even niet. Ik vind dit semester zo belachelijk saai, ik begrijp de helft niet, en de docenten zijn niet leuk. Wat een tegenvaller. Dit zorgt er voor dat ik een berg werk heb en het niet aanpak, omdat ik niet weet waar ik moet beginnen. Maar iets anders nuttigs lukt ook niet, omdat ik zo moe ben van irritatie en me niet schuldig wil voelen over dat ik niets aan school heb gedaan maar wel aan mijn blog heb gewerkt. Huh? Ja, rare gedachtegang.

Ah well, het komt erop neer dat ik natuurlijk mijn eigen huishouden heb, voor mijn katten moet zorgen en tijd over moet houden voor mijn vriend. Daarnaast werk ik nog bij bij thuiszorg, moet ik naar school én een shitload aan huiswerk maken en wil ik, natuurlijk, mijn blog bijhouden. Als alles tegen zit, dan gaat dat niet. Ik denk dat ik hierdoor mentaal een beetje op raak, vandaar ook de foto hier boven, haha!

Heb ik al tijd om in te storten? Neh, want ik geef me ook niet gewonnen. Ik heb afgelopen week het een en ander van school afgerond, en ga vanaf komende week gewoon lekker doen waar ik zin in heb. Dat betekent (op de toetsen na) lekker naar de sportschool, pers events bezoek met the always lovely Elise, en een dagje weg met een vriendinnetje van me. Yes, we can!

En oh, deze week gaan we ook weer keihard aan Supermaxxx.nl werken zodat er weer (bijna?) dagelijks iets nieuws online staat. Ik red me wel.

Ik wil jullie bedanken voor het dagelijkse bezoek aan mijn blog. Want hoewel jullie bijna niet commenten, ik zie jullie! En: wauw! Ik hoop je hier nog vaak te zien, en stay tuned want er komen ook weer win acties aan! Ik heb ook best wel veel te vieren,…

Heel veel liefs,

Maxime.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.