Loading...
Persoonlijk

Persoonlijk: Een kleine update

Joehoe! Even een kleine persoonlijke update, omdat er zo weinig online heeft gestaan de afgelopen weken. Ik vind het zelf ontzettend jammer, want het liefst zou ik natuurlijk elke dag met mijn blog bezig zijn. Nu school is afgelopen forceer ik mijzelf meer te werken. En dat doe ik dus zo’n 3-4 dagen in de week. Daarbij komt dat mijn vriend de laatste tijd werkweken heeft van 60-80 uur, dus je kunt je voorstellen hoe weinig we elkaar zien. Als er zoveel dingen zijn die je wilt doen (werken, bloggen, sporten, huishouden, tijd voor je vriend, familie, vrienden) dan moet je op een gegeven moment keuzes maken.

Voor mij is het maken van keuzes een dagelijkse bezigheid. Ik maak ook elke dag een nieuwe planning, om zoveel mogelijk te kunnen doen maar bijna altijd loopt die planning in de soep. Daar heeft mijn blog het meest onder moeten lijden de laatste tijd. Ik ga er vanaf vandaag weer proberen verandering in te brengen. Hoe, weet ik nog niet precies. Maar vandaag zal ik in ieder geval hard aan mijn blog werken! (Ondanks dat ik ook nog even wat tijd met mijn vriend moet/wil doorbrengen, en ik vanavond een feestje heb…)

Daarnaast is niet alles lastig, wel nee! Ik ben afgelopen week maar liefst drie dagen achter elkaar naar Amsterdam op en neer gereisd voor Fashion Week. Ik blijf dat een leuke happening vinden en ik heb dit keer weer een aantal vriendinnetjes mee kunnen nemen die het ook erg leuk vonden. Lees: “OMG IK BEN ZO BLIJ!” — Van deze dagen komt er z.s.m. een filmpje online!

Hm,.. What else.. Het is erg warm! En ik functioneer echt een stuk minder met deze hitte 🙁 Maar ik sla me er doorheen… Hebben jullie nog tips voor verkoeling, lekkere drankjes of hot spots die koel zijn op dit soort dagen?

Ik heb nog meer feedback van jullie nodig, nu ik toch aan het vragen stellen ben: ik merkte zelf dat ik de afgelopen tijd ontzettend vaak reviews online zet en een stuk minder andere artikelen zoals inspiratie artikelen, favorieten en dat soort dingen. Nu is mijn vraag: wat lezen jullie graag? Waarvan wil je meer op Supermaxxx.nl en waarvan wil je minder? Zijn er artikelen die je op andere blogs ziet, die je bij mij nog niet gezien hebt? Ik sta open voor alles, eigenlijk!

Ik bedank jullie weer voor het lezen, elke keer weer, en ik ga lekker door met bloggen 🙂 Je bent nog niet van me af!

XO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.