Loading...
Beauty

PERSBERICHT: Swiss Perfection by John Beerens: the strongest SOLIS ever

Hieronder volgt een persbericht over de SOLIS Swiss Perfection limited edition haarfohn, door John Beerens uitgekozen. Deze fohn kun je vinden in dé beautywebshop: JohnBeerens.com — Lees over de voordelen van de fohn en neem even een kijkje in de webshop, er staat genoeg leuks!

Oktober 2012 Professionals en onderzoekers zijn het erover eens dat de haardroger Swiss Perfection van SOLIS de beste haardroger is in zijn soort. Door gebruik van de nieuwste techniek en ontwikkelingen op het gebied van haarverzorging behaalt deze droger het snelst, het beste resultaat. Deze professionele haardroger zorgt ervoor dat het haar in korte tijd droog, mooi glad en glanzend is. Door het gebruik van de Swiss Perfection staat u zeker sterk bij uw klanten!

Gezond drogen

De superieure techniek van deze haardroger is gebaseerd op de baanbrekende tourmaline-, keramiek- en ionentechnologie. Deze unieke technologie, die speciaal ontworpen is om de gezondheid van het haar te beschermen, zorgt ervoor dat het vochtgehalte en de glans van het haar behouden blijven. Het haar blijft dus gezond en glanzend.

Sterke punten

De SOLIS Swiss Perfection by John Beerens heeft 50% meer luchtdruk en 40% meer lucht dan vergelijkbare professionele haardrogers. Met het vermogen van 2.300 Watt is de haardroger een echte krachtpatser. Hierdoor droogt het haar nog sneller. Door de speciale koude luchtknop kan het haar snel afgekoeld worden, waardoor het goed op zijn plaats gehouden wordt. De koude lucht zorgt ervoor dat de warmte niet onnodig lang in het haar blijft en het haar niet beschadigd. De haardroger beschikt bovendien over een bescherming voor oververhitting.

Gezond aan het werk

De SOLIS Swiss Perfection heeft nog meer sterke punten die uw werkplezier zullen verhogen. Met het gewicht van slechts 530 gram, ligt deze professionele haardroger de hele dag comfortabel in de hand. Het 2.8 meter lange snoer zorgt voor nog meer bewegingsruimte op de werkplek. De afmetingen zijn 220 x 210 x 85 mm (bxhxd). Swiss Perfection by John Beerens is verkrijgbaar in zwart en violet en heeft een adviesverkoopprijs van € 99.

“Mooiste creaties”

John Beerens is er trots op dat de SOLIS Swiss Perfection zijn naam draagt. “Ik ben onder de indruk van de prestaties van deze professionele haardroger. De SOLIS Swiss Perfection by John Beerens is snel en eenvoudig om mee te werken waardoor ik de mooiste creaties kan creëren. Het resultaat is altijd perfect, mooi en glanzend haar!”

Haarscherpe feiten op een rijtje:

  • 50% meer luchtdruk dan vergelijkbare professionele haardrogers
  • 40% meer lucht dan vergelijkbare haardrogers
  • Tourmaline- + Keramiek- + Ionentechnologie
  • Meerdere snelheden en warmtestanden
  • Koude luchtknop
  • Afneembaar haarfilter
  • Antislip handgreep
  • Met bescherming tegen oververhitting
  • Inclusief stylingmondstuk

SOLIS is een authentiek Zwitserse fabrikant en aanbieder van elektrische apparaten voor keuken, beauty en klimaatbeheersing. Een gezonde levensstijl, Zwitserse perfectie en perfecte comfort zijn de uitgangspunten bij alle Premium Class producten, zoals grills, espressomachines, blenders, föhns en ventilatoren. www.solisonline.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.