Loading...
Geen categorie

Opening Primark Den Haag

Opening Primark Den Haag

Afgelopen donderdagochtend was ik aanwezig bij de opening van een nieuwe Primark, in Den Haag. Het was vroeg en koud maar de winkel zag er prachtig uit! We hebben een lekker ontbijtje kunnen eten, een tour gekregen door de winkel en er was nog tijd om te shoppen voor de winkel voor het publiek open ging. Omdat er wat chaos heerste (I don’t do well with chaos…) heb ik besloten niet te shoppen, maar wat eerder terug naar huis te gaan. Shoppen komt wel in de Primark in Arnhem! Ik bleek de batterij van mijn camera niet goed te hebben opgeladen, dus mijn foto’s zijn allemaal van iPhone 4 kwaliteit, helaas. Ik maakte foto’s van een aantal afdelingen en mijn favorieten!

Opening Primark Den Haag

Bij binnenkomst is dit een van de eerste afdelingen die je ziet. Ik vind de kleding die hier hangt erg mooi! Dit is typisch een herfst/winter collectie met donkere kleuren en veel bordeaux. Hier zie je ook wat schoenen en accessoires die goed bij de kleding matcht.

Opening Primark Den Haag

Een van mijn favoriete afdelingen in elke Primark, is natuurlijk die van de accessoires en tassen! Deze zijn ingedeeld op wat goed met elkaar matcht, altijd handig! Ik ben zelf gek op de kleine tasjes die handig zijn voor als je uitgaat, een drankje gaat doen of een diner hebt. Zeker ook veel moois en veel glitter voor de feestdagen!

Opening Primark Den Haag

Wat ik ook van de opening in Arnhem liet zien, is deze ‘Denim Kitchen’. Die wordt zo genoemd vanwege de tegeltjes aan de wand. Hier vind je jeans in alle kleuren, types en maten. Dus voor ieder wat wils!

Opening Primark Den Haag

Nog zo’n mooie afdeling van de Primark is de lingerie afdeling. Met ontzettend gunstige prijzen en veel verschillende kleuren kun je ook je eigen setjes bij elkaar zoeken.

Opening Primark Den Haag

Opening Primark Den Haag

Wat me eigenlijk altijd opvalt bij Primark: lots of fluff! Veel items die lekker zacht en wollig zijn, en daar heb je in de winter vast behoefte aan. Ik heb geen idee of het me zou staan, maar ik zou misschien wel zo’n fluffy jas willen!

Niet op de foto, maar minstens net zo lekker zacht zijn de cosy socks van Primark. In elk filiaal blijken ze net zo populair, en heb je voor een paar euro de warmste sokken die je je kunt bedenken. My favorite also!

Opening Primark Den Haag

Nog meer van mijn favorieten: blousejes. Ik heb op het moment twee blouses van Primark en een ervan is iets gekrompen in de was waardoor hij net niet meer mooi zit. No worries want de blouses kosten vaak rond de 10euro, dus ik koop binnenkort gewoon een nieuwe. Wel een maatje groter dit keer, om voorbereid te zijn op het krimp gevaar!

In dit filiaal in Den Haag hangen ontzettend veel blousejes en ook in mooie verschillende kleuren. Je vindt ze rechts achterin de winkel. In Arnhem is dat links voorin, voor de liefhebbers 🙂

Opening Primark Den Haag

Dit was een van de eerste dingen dat me echt opviel in de winkel: een cadeau idee! Leuke (kerst)pyjama’s in mooie verpakkingen. Voor €12 kun je iemand dus een leuk cadeau doen, of zelf een slaapfeestje houden! (Dat mag ook alleen, op de bank, met de katten en Netflix. Im just sayin’)

Opening Primark Den Haag

Oh ja, niet te vergeten! De Primark in Den Haag heeft een mooie uitgebreide sportcollectie. Mooie tops, leggings, schoenen en accessoires. De mannequin hierboven heeft wat van die items aan; ik vind de schoenen erg tof!

Opening Primark Den Haag

Last but not least: de mannequin die naar mijn mening het mooist gestyled was. Er staan een hoop mannequins met leuke outfits in de Primark, maar deze vond ik het leukst. Een mooi jurkje, fluffy vest, riempje en panty om het af te maken. Ja, mooie winter outfit en ook leuk voor de feestdagen!

De Primark in Den haag heeft 3 verdiepingen en heeft naast wat je hierboven kunt zien ook een mannen afdeling, een grote onesie afdeling, items voor kids en natuurlijk home artikelen. Zeker het kijkje nemen waard, ik weet zeker dat je er iets leuks kunt scoren voor jezelf of een ander!

Wat zijn jouw favoriete afdelingen of items van Primark?

6 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.