Loading...
BeautyMyStyle

Op reis met The BodyShop mini’s

image

Ahhh, wat zijn ze schattig. Toch? Die mini’s… Travel size, zeg ik altijd maar. Wat wanneer gebruik je ze, als je niet op reis bent? Vaak koop je ze ook alleen wanneer je op reis gaat. En het stomme is dan nog dat je er veel meer voor betaalt (in verhouding) dan voor een full size product. Doet er niet toe! We gaan op reis, we geven geld uit, en verzorging heb je nodig all over the world. Omdat ik altijd een toner gebruik na het reinigen van mijn gezicht, kocht ik deze “Aloe calming toner” van The Bodyshop. En ook schrijf ik over de “Strawberry puree body lotion”. Niet omdat ik die zo vaak gebruik, of hem echt nodig had. Maar omdat hij zo goddelijk ruikt. We gaan op reis met The Bodyshop!

image

Als eerste dus de toner. Het is een kleurloos goedje en geurloos ook, en ook bruikbaar voor mensen met een gevoelige huid. Ja, zo kennen we The Bodyshop, niet waar? Goed voor het goed houden van je huid; verzachtend, verstevigend en verfrissend. Zonder te irriteren! En dat is niets behalve waar. Je zou bijna kunnen denken dat je water op je gezicht smeert, maar da’s nie!

Nee, deze toner geeft een verzachtende oppepper aan je gezicht, heerlijk na het reinigen. Zeker als je huid soms wat droog aanvoelt na het reinigen is een toner fijn. Hij maakt je huid wat egaler ook meteen, ik zeg prima. 60ml en dat is ruim, ruim, ruim (!) voldoende voor een weekje vakantie. Ik red me wel!

image

Dan dit goddelijke prutje. Prutje? Ja, het heet toch puree? Wat is er meer een prutje dan ‘puree’. Anyway; heerlijk! Je weet dat ik zo gek ben op de strawberry douchegel, van The Bodyshop, toch? Zo gek ben ik op deze body lotion.

image

Hij ruikt heerlijk mierzoet naar aarbei, een beetje zoals bubblicious kauwgom! En daar hield ik toen al van… Deze puree body lotion is erg dik van structuur, zoals je vast ook ziet. Dit is heerlijk bij het aanbrengen, maar wat lastiger met uit de verpakking krijgen. Ik moest erg hard in het flesje (die nogal stevig is) knijpen en ineens schoot er dan een dotje uit. Ah well,… ‘t is vakantie 😉

Er staat op dat het een “lichtgewicht” verkoelende moisturizer is. Dat klinkt me toch wel even prima in de oren als product dat je gebruikt na een heerlijke douche na een lange (warme?!) dag! Meestal voel ik aan body lotions niet echt of ze verkoelend zijn. Maar zo kwam deze aardbei-puree toch wel over. Heerlijk gevoel, beetje tintelend bijna. En mijn huid krijgt even een mooi glansje. Hij trekt lekker snel in en de geur blijft onwijs lang hangen! Ik ben verliefd. Can you imagine?! De hele dag naar bubblicious ruiken? This must be heaven! Jawel hoor, ik vind het een aanrader (Als je van mierzoet houdt ;-)) Hij doet goed zijn werk en is met zijn 60ml ook prima voor een weekje vakantie.

Welke travel-size producten neem jij het liefst mee op vakantie?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.