Loading...
BeautyMyStyle

One Love Organics

Een tijdje terug heb ik wat samples binnen gekregen van One Love Organics. Een merk met enkel en alleen 100% pure, biologische én watervrije skin care products. Interessant, watervrij. Ze vermijden een hele hoop dingen, om hun producten zo organic mogelijk te houden zoals parabenen, siliconen, minerale olien en synthetische geur- en kleurstoffen. Ook wordt er niet getest op dieren. Ik ben voor!

Deze samples bevatten de ‘Easy does it’ Foaming cleanser, ‘Love springs eternal’ serum, ‘Brand new day’ microderma scrub & masker’ en ‘Skin savior’ waterless beauty balm. Ik moet zeggen dat de samples echte samples zijn, dus erg klein, en ik was een beetje bang over hoe ik dit nou goed kon testen. Maar ik geloof dat het uit eindelijk aardig gelukt is, ik zal geen complete reviews over elk product schrijven, maar een beetje de goeie dingen en de pluspunten van dit merk zal ik je zeker mee geven.

De geuren van deze producten zijn allemaal real — niet kunstmatig. En zo ruiken ze ook. Aangezien dit bijvoorbeeld geen fruitige producten zijn, kunnen ze daar ook niet naar ruiken. Waar ze wel naar ruiken, zijn de 100% pure ingredienten. Ze ruiken hoe ik vind dat organic  moet ruiken. Een beetje zo’n geur die je tegemoet komt wanneer je De Tuinen in loopt.. Helemaal niks mis mee dus.

De foaming cleanser, hoe klein deze ook is, ben ik gelijk weg van. Ik las ergens dat je deze kunt gebruiken voor je gezicht, lichaam én je haar. Ideaal, zo’n 3-1 product! De cleanser doet zijn naam eer aan, hij schuimt namelijk perfect. Hij is fijn in gebruik, en doet wat ‘ie moet doen; schoonmaken. Ik vind ‘m vooral fijn om ‘s ochtends mijn gezicht mee te wassen.

Ook een fijne is de Skin Savior waterless beauty balm. Deze gebruik je ook voor je gezicht, ik voornamelijk aan ‘t eind van de dag om vuil en make up te verwijderen. Je hoeft van deze balm maar vrij weinig te gebruiken voor een goed resultaat. Het is gewoon een kwestie van even in je handen op laten warmen, inmasseren en weer afspoelen. Mannen kunnen dit ook gebruiken voorafgaand aan het scheren!

De producten zijn er leuk, klein beetje girlie uit. Een soort van village-in the-UK gehalte. Hebben! Klein nadeel… De prijzen varieren van $29,00 voor de foaming cleanser (260ml) tot wel $68,00 voor de beauty balm (105ml) Ah well, cadeautje voor jezelf nodig? Dan is dit een goede besteding van je geld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.