Loading...
Beauty

NYC “strip me off” basecoat

NYC strip me off base coat

Na bijna een hele week posts over mode, heb ik gelukkig ook nog wat beauty voor jullie! Vlak voor ik naar Parijs ging zag ik in de folder van Kruidvat deze NYC lak staan en ik wist meteen dat dit is wat ik nodig heb in mijn leven. Ja, echt. Ik draag bijna geen glitter nagellak meer want als ik het draag word ik zo vervelend van het eraf halen. Het lijkt wel als lijm aan mijn nagels te zitten, en daar heb ik gewoon geen tijd (en geduld!) voor. De Strip me Off basecoat van NYC is een basislak die je onder je gewone nagellak aanbrengt en er als een geheel af kan trekken, als je het weer zat bent!

NYC strip me off base coat

NYC strip me off base coat

NYC strip me off base coat

De NYC basecoat is een witte lak die geleidelijk transparant opdroogt. Wanneer de lak helemaal droog is, zie je enkel nog een beetje een vaal laagje over je nagels. Dit drogen gaat overigens erg vlot. Binnen een minuut of 3 kun je je gewone nagellak aanbrengen. Ik was even bang dat de basecoat ‘krimpt’ bij het opdrogen. Dat hoor ik wel eens over dit soort lakken. De onderkant trekt wel iets omhoog (dus van je nagelriem af) maar meer dan op de foto ook echt niet. Valt reuze mee dus!

 

NYC strip me off base coat

Ik bracht een mooi lakje van Kiko aan en wachtte tot deze goed gedroogd was. Ik heb deze keer niet gewacht tot mijn nagellak al begon te slijten etc. Maar heb hem er dus redelijk snel (lees: eind vd dag) eraf getrokken. Ik weet niet of dat een ander effect heeft dan als de nagellak er slecht uit ziet en hij er af ‘moet’, maar ik moet sowieso nog testen met glitterlak, dus ik hou jullie op de hoogte!

NYC strip me off base coat

NYC strip me off base coat

Het eraf trekken van de nagellak is echt een piece of cake! Duw met een nagel van je andere hand een beetje tegen de zijkant en de nagellak laat al een beetje los. Je kunt er dan voor kiezen de hele lak met je nagel eraf te duwen, of er gewoon aan te trekken. De nagellak is er voornamelijk makkelijk af te trekken, zo krijg je het voor elkaar van elke nagel de hele lak er in een keer af te trekken. Soms wat kleine stukjes, maar super makkelijk is het sowieso.

Even na behandelen bijvoorbeeld met Lemony Flutter, and you’re done! Ik ben erg tevreden over deze basecoat van NYC omdat het ontzettend goed en makkelijk werkt. En de prijs is erg fijn: voor een potje van 9,7ml betaal je 2,99 – lekker budget dus!

Heb jij al eens een peel-off basecoat gebruikt? 

14 comments
  1. Lisa A.

    Ik heb een poos geleden een keer een peel-off basecoat van Essence gebruikt en gereviewd uit de ‘Hey Sailor’ collectie als ik het me zo goed herinner. Dit was helaas niet zo’n succes omdat de stukjes waar jij het over hebt die achter bleven, ook echt achterbleven en er vrij moeilijk af te krijgen waren. Deze peel-off basecoat klinkt daarentegen wel erg goed… Misschien toch nog eens proberen van een ander merk dan! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.