Loading...
Beauty

Nu bij Johnbeerens.com: Nubo Beauty huidverzorging

Nubo John Beerens Beautywebshop

Over pareltjes gesproken… Soms weet je niets van een merk of product maar weet je gewoon dat je het móét hebben. Dat is wat er gebeurde toen mijn oog viel op de producten van Nubo. In één woord: wauw! En jawel, nu te koop bij de Beautywebshop JohnBeerens.com! Ik link je naar het gehele assortiment maar behandel in dit artikel een aantal producten die ik maar wat graag ik mijn badkamer zou hebben staan.

Nubo John Beerens Beautywebshop

Nubo Cell Dynamic Stimulating Moisturizer SPF 20 — €135,00

Moisturizers kun je nooit teveel hebben, en zeker niet wanneer het in zo’n mooie roze flacon zit. Ik ben dol op producten die er niet ‘standaard’ uit zien. Hoeveel moisturizers zie je nou die zo’n mooie glazen (?!) fles met een druk opening… Deze moisturizer stimuleert het natuurlijke herstelsysteem van je huid en zorgt er dan meteen voor dat je huid gehydrateerd wordt, veroudering tegen gaat en beschermt is tegen UV straling. Sounds like a genie in a bottle. Nadeeltje: 135eu voor 30 (?!!!)ml

Nubo John Beerens Beautywebshop

Nubo Beauty Cell Dynamic Overnight Recharge Totale — €120,00

Ik moet mijn ‘ik hou niet van producten in potjes’ theorie bijstellen. Nou ja, onhygienisch blijft het als je er met je vingers in gaat, maar toch… Toch hebben potjes als deze een mooie luxe uitstraling, en dát wil ik in mijn badkamer kastje. In dit potje bevindt zich een nachtcreme die ook het herstel systeem van je huid aan het werk zet. Hij is bedoeld voor alle huidtypen (droog, beschadigd, ‘rijp’). Je huid wordt gevoed, de elasticiteit wordt hersteld en veroudering door de zon wordt verminderd. Hebben we dit niet allemaal nodig? Nadeeltje again: 120eu voor (wederom) 30ml.

Nubo John Beerens Beautywebshop

Kijk eens aan! Een product dat me geen rib uit het lijf kost! Uiteraard gewild vanwege zijn mooie roze kleur maar ook: cleansers kun je niet genoeg hebben! Cleansers gaan snel op, bij mij, omdat ik ze veel gebruik. Next buy: deze van Nubo. Want: stimuleert de celvernieuwing, vermindert huidirritatie, zorgt voor een verfijnde teint en versterkt de natuurlijke bescherming. En dat allemaal in een huid-schoonmaak-middeltje 🙂 Het product bevat geen parabenen en ik ben er super benieuwd naar! En fijn: slechts 30eu voor 100 (ja, echt!) ml.

Nubo John Beerens Beautywebshop

Last but not least, en misschien zelf nog wel het minst least (ehh..) White Diamond Ice Glow Mask. My lord, alles dat zo’n naam heeft verdient wat mij betreft een lintje! Afijn, een masker in een potje dus. Maar wat hij moet doen, dat wil ik ervaren. Namelijk extra energie, maakt de huid voller en herstelt en gaat tekenen van vermoeidheid tegen. Dit moet zorgen voor een verbeterde teint en stalende glans (door gemicroniseerde diamantstof, hoe cool!). Dit wil ik. Alleen, helaas, once again: 110eu, maar wel voor 50ml.
Heb jij al eens een Nubo product geprobeerd, en welke komt op jouw verlanglijstje?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.