Loading...
Beauty

NOTD: The Body Shop “Frosting Fancy”

The Body Shop Frosting Fancy

Toen ik een tijdje terug in een shoplog deelde wat ik bij The Body Shop had besteld, zag je ook nagellak voorbij komen. Een van de drie kleuren die ik kocht is bovenstaande Frosting Fancy. En lichtroze kleurtje dat er lieflijk en ‘koel’ uit ziet, frosting dus! Lichte kleuren als deze vind ik vaak erg mooi, maar dekken doen ze niet zo goed, gewoon omdat ze zo licht zijn. Natuurlijk was roze het proberen waard, dus is Frosting Fancy de kleur die ik deze week op mijn nagels draag! Lees meer voor de swatches.

The Body Shop Frosting Fancy Swatches

The Body Shop Frosting Fancy Swatches

Gelukkig komt de kleur op de foto’s goed uit, want hij is zo licht roze dat je in bepaald licht niet eens ziet dat er uberhaupt een roze tintje doorheen zit. Hij lijkt bijna wit! Iets meer roze had ik misschien toch wel mooier gevonden, maar Frosting Fancy valt me niets tegen!

De eerste laag dekt voor geen meter, maar is een goede basis voor de tweede laag die dan (afhankelijk van je eigen nagelkleur uiteraard) al wel dekt. Op de foto heb ik drie laagjes gelakt om oneffenheden weg te werken. De lak droogt behoorlijk snel en daarom is het ook niet zo’n pain in the ass om hem drie keer te lakken.

De eerste keer dat ik Frosting Fancy droeg, deed ik dat zonder base- en top coat. Met 2-3 dagen moest ik het er toen afhalen, omdat de helft er al afgebladderd was. Nu ik hem met de Sally Hansen Miracle Gel top coat draag, blijft hij een stuk beter zitten! Hou mijn instagram in de gaten voor een update hoe lang de nagellak uit eindelijk volgehouden heeft.

De nagellak van The Body Shop bevalt me vooralsnog prima, afgaand op dat hij goed lakt, snel droogt en een mooie kleur heeft. Een potje (6,8ml) kost €6,00 en is zowel in de winkel als online te koop. Momenteel koop je Frosting Fancy in één van de twee “happy nail kits” met twee andere kleuren voor €15,00 in plaats van €18,00 (die vind je hier.)

Wat vind jij van zo’n lichtroze kleur op je nagels?

19 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.