Loading...
Beauty

NOTD: The Body Shop Almond Kiss

The Body Shop Almond Kiss

Grrr! Ik ben blij dat The Body Shop Almond Kiss de laatste nagellak is die ik probeer van The Body Shop! Eerder liet ik je Frosting Fancy en Crazy for Blue zien. Beide kleuren waar ik ontzettend tevreden over was, maar beiden met een kwaliteit waar ik eerder teleurgesteld over was. De nagellak van The Body Shop bevalt me gewoon echt niet doordat hij heel slecht blijft zitten. Hij lakt verder prima, en de meeste kleuren zijn ook erg mooi. Vandaag draag ik The Body Shop Almond Kiss, een kleur die ik nooit gekozen zou hebben als ik wist dat hij er zo uit zag. Ik bestelde de nagellak online bij de body shop en verwachte een mooie zand kleur, denk ik. De kleur is erg bruin-beige en helemaal niet mijn kleur. Ik heb de kleur opgebouwd met meerdere lagen, als je minder lagen draagt (twee, bijvoorbeeld) dan lijkt het net op je huid en alsof je geen nagels hebt. Nah! Niet mijn nagellak dus. Deze gaat er meteen weer vanaf 😉


The Body Shop Almond Kiss

Ik lakte Almond Kiss de avond voor ik er foto’s van wilde maken. Ik denk dat de nagellak van The Body Shop geen idee heeft wat uitharden is, want zelf na een paar uur kwamen er met gemak deukjes en beschadigingen in de lak. Ik heb dan ook geen top coat gebruikt, maar een nagellak moet het nou eenmaal ook in zijn eentje kunnen overleven! De dekking van Almond Kiss is ook niet erg goed, maar dat ligt aan wat je er zelf mee wilt. Met een laag heb je echt nog niet voldoende, de tweede laag biedt een ‘nude’ kleur. Daarna bouw je op tot de kleur die je op mijn nagels ziet.

Ik kan me voorstellen dat een kleur als Almond Kiss goed staat bij bepaalde outfits met soortgelijke kleuren bijvoorbeeld, maar die draag ik niet en zodoende is dit dus geen kleur voor mij. Iemand geinteresseerd?

Wat vind jij van bruine/beige kleuren op je nagels? 

5 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.