Loading...
Beauty

NOTD: Sally Hansen Miracle Gel “All Chalked Up”

Sally Hansen Miracle Gel All Chalked Up

Aiiii wat een gelukkig mens ben ik toch! Al die mooie kleuren nagellak in mijn bezit. Laatst kocht ik de Sally Hansen miracle gel om te testen, en omdat het beviel bestelde ik er twee kleuren bij. Tea Party heb ik je al laten zien, vandaag laat ik je All Chalked Up zien. Hij lijkt een beetje op een Essie favoriet van me, maar heeft toch z’n eigen karakter. Het is een lila kleur met een soort grijze ondertoon die het een pastel kleur maakt. Get it? Kijk vooral mee naar de swatches!

Sally Hansen Miracle Gel All Chalked Up swatch

Sally Hansen Miracle Gel All Chalked Up swatch

Mijn liefde voor nagellak slaat alle mogelijke wegen in; zo hou ik van donkere kleuren, felle kleuren, maar ook ontzettend van lichte, pastel kleuren. Voor een mooi netjes verzorgd nageltje kan een pastel kleur veel doen. Het houdt de look ‘rustig’ maar geeft toch wat kleur. Aangezien ik bijna altijd zwart draag, kan daar elke nagel kleur wel bij. All Chalked Up van Sally Hansen heeft net die paarse/lila tint, maar is niet te obvious

De Sally Hansen miracle gel lakt ontzettend makkelijk zonder strepen, en droogt ook snel. Het verbaasde mij, maar deze All Chalked Up dekte in 1 laag! Ik lakte voor de zekerheid een extra laagje, en maakte het af met de Sally Hansen miracle gel topcoat en verwacht dat hij nu wel weer een week perfect blijft zitten. Zeker met de caption basecoat die ik eronder heb aangebracht. Het is een dream team!

Wat vind jij van dit soort pastel kleuren?

5 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.