Loading...
Beauty

NOTD: Sally Hansen Miracle Gel – 420 Tea Party

Swatches Sally Hansen Miracle Gel - 420 Tea Party

Hola! Over zowel de caption nagellak als de Sally Hansen miracle gel zijn al artikelen verschenen, maar ik kon mijn enthousiasme niet bedwingen en vond het toch nodig nog een kort artikeltje te schrijven naar aanleiding van deze fantastische nieuwe kleur en mijn pretty damn good manicure! Zoals in de andere artikelen te lezen is ben ik erg tevreden over de kwaliteit van de caption gellak en de Sally Hansen gellak. Ze hebben beide hun voor en nadelen, maar de grootste is nog wel dat ze allebei goed lang blijven zitten en allebei geen lamp nodig hebben om uit te harden. Omdat ik van Sally Hansen geen base coat heb, maar die van caption wel heb gekregen (en het nodig vind die te gebruiken) heb ik de base coat van caption gebruikt, de kleur ‘Tea Party’ van Sally Hansen miracle gel en daarover heen ook de Sally Hansen miracle gel top coat. Watch and enjoy!

Swatches Sally Hansen Miracle Gel - 420 Tea Party

Swatches Sally Hansen Miracle Gel - 420 Tea Party

Vanaf het moment dat ik deze kleur online zag, wist ik dat ik hem moest hebben. Ik moet toegeven, er staat tussen mijn nagellak stash vast ook een kleur die hierop lijkt.. Maar dit is natuurlijk een ‘miracle gel’ en die blijft met een beetje geluk langer en beter zitten. Tijdens de persdag bij Maison PR leerde ik caption kennen en de vrouw die mij meer vertelde over het merk vertelde ook dat het altijd belangrijk is een base coat te gebruiken (vandaar dat ik die van hun nu onder deze Sally Hansen gebruikt heb). Ook zei ze tegen mij dat het mooi zou zijn als ik de zijkanten van mijn nagels recht af zou vijlen. Mijn nagels groeien als kool en hebben de neiging een beetje naar buiten te groeien. Ik deed wat ze zei (met de vijl die ik van haar mee kreeg) ondanks dat ik het verschrikkelijk vind om mijn nagels te vijlen. Maar ik ben ontzettend blij met het resultaat. Ik kijk al een paar dagen naar mijn nagels en denk: wauw, het ziet er zo professioneel uit!

De kleur Tea Party valt me niets tegen! Oke, ik heb drie lagen aangebracht voor ik verder ging met de top coat, en ik vermoed dat als ik deze kleur van Caption had, ik daar twee of misschien zelfs één laag voor nodig had. Maar het resultaat is prachtig, niet waar? Er zit een piepklein parelmoer glansje in, en dat vind ik perfect aansluiten op de kleur. Ik denk dat ik met deze kleur een leuke, winterse glitter nail art kan maken! To be continued…

Nu zien hoe lang mijn manicure goed blijft, maar ik heb er het volste vertrouwen in. Hij zit er nu drie dagen op en is nog perfect, ik post een update op instagram/facebook na een aantal dagen of wanneer hij niet goed meer was!

Wat vind jij van zo’n lichte nagellak kleur?

9 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.