Loading...
Beauty

NOTD: Mavala Daring Pink

Yes, you see that correctly. Dit is het lakje dat ik echt nét binnen heb gekregen, in de box van Truly Yours. De box was gevuld met super producten! De box van deze maand was in samen werking met Grazia, dus dat blad heb ik er ook bij gekregen. Ik had toevallig net mijn nagels schoongemaakt, ik had er een witte lak van Mavala opzitten, maar die chipte vandaag, na twee dagen, al. Er kwam dus een nieuwe lak van Mavala binnen, perfect moment om te testen! Hij heet ‘Daring Pink’, maar is in mijn ogen ook íéts paarsig. 

Het lakje heeft een soort shimmer, maar dat is erg lastig vast te leggen op de foto. Met behulp van het zonlicht zie je het nu toch een beetje; als het licht er schuin op schijnt zie je een meer paarse gloed. Ik blijf het speciaal vinden, zulke kleurtjes!

De lak lakt prima, hij is aardig dun en daardoor hoef je maar weinig op je kwastje te hebben om een nagel volledig te bedekken. NOTE: ik heb ineens super droge huid om mijn nagels, en ook mijn nagels zelf zijn wat beschadigd. Blame it on the weather? — Anyway, het is dus niet slecht gelakt, maar perfect ook niet vanwege de randjes 🙁

Links is ‘gewoon’ rechts is HDR — Je ziet de shimmer op mijn nagels niet echt, beetje jammer. Maar een mooie kleur is het zeker! De foto die je hier ziet is met slechts 1 laagje! Dat valt me reuze mee want hij dekt echt voor de volle 100% De witte lak die ik dan laatst van Mavala heb gekocht moest ik met drie lagen lakken voor volledige dekking. Ligt ook aan de kleur natuurlijk, maar dat maakt deze Daring Pink nóg beter.

Links weer ‘gewoon’, rechts HDR — Je ziet als je dichter bij kijkt zo toch wel de shimmer. Alleen wie kijkt er nu zo dicht op zijn nagels? Laat staan die van een ander… Toch ben ik uiterst tevreden met de kleur. Hij is lekker vrolijk (voor de lente? yay!) maar kan ook prima gedragen worden bij een all black outfit.

Aanrader? De kleur zeker! De kwaliteit van het lakken ook, de houdbaarheid… daarover houdt ik je nog op de hoogte.

Wat is voor jullie een minimale houdbaarheid? Ik ben het meest tevreden over de lakjes van Essie die zo 5 dagen perfect blijven. Twee dagen en dan al flink gechipt vind ik te snel… Wat denk jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.