Loading...
Beauty

NOTD: Guerlain 263 á La Parisienne

Guerlain 263 a La Parisienne

2015 wordt voor mijn blog het jaar van de luxe producten! Ik moet toegeven: budget kan prima zijn, maar luxe producten zijn gewoon zo veel meer! Het gevoel dat een Guerlain nagellak je geeft ten opzichte van een Catrice nagellak (no offense)… wauw! Ik deed dus niet voor niets laatst een mooie bestelling bij Douglas, en mocht gelukkig genieten van wat kortingen. Ik bestelde onder andere nr.263 á La Parisienne, een mooie roodroze nagellak van Guerlain die in mijn ogen de Parijse vrouw beschrijft. Ik ben verliefd. Kijk je mee?

Guerlain 263 a La Parisienne

Guerlain 263 a La Parisienne

Ik maakte nog even een close-up zodat je de kleur in het potje wat duidelijker kunt zien. Hij is lastig te beschrijven aangezien hij echt roze is, maar een sterk rode tint heeft. Magical!

Guerlain 263 a La Parisienne

Guerlain 263 a La Parisienne

Guerlain 263 a La Parisienne

De lak is dun, maar niet te dun en lakt erg fijn door het brede kwastje. Hij dekte niet in één laag wat ik een kleine tegenvaller vind voor zo’n tamelijk donkere kleur. De lak droogt wel snel doordat hij zo dun is, en daarom is het aanbrengen van een tweede laagje ook zo gedaan.

De nagellak Guerlain nr. 263 á La Parisienne blijft mooi glanzend, ook na een dag, ook na twee dagen. Over de houdbaarheid kan ik nog niet veel zeggen; daarover hou ik je op de hoogte via Instagram!

Dit is absoluut een nieuwe favoriete lak. De kleur is prachtig omdat hij niet te definiëren is als rood óf roze, maar gewoon beiden is. Hij is altijd draagbaar doordat het een klassieke kleur is, en is ook voor je teennagels mooi! Yes, I love it!

Wat is jouw favoriete nagellak? En heb je de lak van Guerlain al eens geprobeerd?

8 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.