Loading...
Beauty

#NOTD: GOSH 03 Frosted Purple

GOSH 03 Frosted Purple

#NOTD! Oftewel: Nails Of The Day. Voortaan zal ik zo mijn nagellak swatches gaan noemen. Recht voor zijn raap. Vandaag laat ik je swatches zien van mijn nieuwe GOSH nagellak, namelijk nr.03 “Frosted Purple” — GOSH heeft een aantal ‘frosted‘ lakjes uitgebracht, en vandaag zie je dus de paarse. Op het label staat “glittery matt finish”, een glitterende, matte nagellak dus. Zoals we ook kunnen zien in het potje: veel zilveren glitters!

GOSH 03 Frosted Purple

Met één laagje dekt Frosted Purple al behoorlijk goed. Ook droogt hij snel, dus kan ik vlot de volgende laag aanbrengen voor 100% dekking.

Frosted Purple van GOSH is een dikke glitterlak, die ik zelf typeer als een ‘sand’ nagellak. Nagellak die dus opdroogt alsof er zand op je nagels ligt. No wonder dus, dat deze nagellak mat is! Frosted Purple zit bomvol met zilveren glitters; van kleine shimmers tot grote ronde glitters. Hierdoor is de lak niet alleen paars, maar krijgt hij ook een zilveren gloed.

GOSH 03 Frosted Purple

Na er een minuut of 20 naar gekeken te hebben realiseer ik me hoe ontzettend veel hij lijkt op “Moonwalking” van Rimmel Space Dust! Één van mijn favorieten! Moonwalking van Rimmel bevat de grotere glitters van GOSH Frosted Purple niet, dus een exacte dupe kunnen we het niet noemen. Toch vind ik ze beiden prachtig!

GOSH Frosted Purple is een dikke, sterke nagellak met een bijzonder effect. Hij droogt snel en blijft goed lang zitten. Het is net lijm op je nagels, en zo kun je hier gerust een week mee doorkomen! Het is geen nagellak voor een low-key dagje, maar met een feestje kan hij je outfit makkelijk afmaken.

GOSH Frosted nagellakken zijn te koop bij Kruidvat voor €7,29 (8ml)

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.