Loading...
Beauty

NOTD: Get your glitter on!

Glitter nagels

Mijn haat-liefde relatie met glitter gaat gewoon door! Bij feestjes horen glitters, zeker bij oud en nieuw. Ik koos dus voor mijn verjaardag en het vuurwerk feestje voor een donkere nagels met een hele hoop glitters! Ik heb een accent nagel genomen waar alleen een streepje staat. Oke, die had netter gekund, maar op een afstandje ziet deze manicure er prachtig uit! Mijn donkere nagels zijn in mijn favoriete Kiko kleur. Voor de glitters heb ik het gouden potje van Orly weer uit de kast getrokken. Één groot feest dus!

Wat jij vind van je nagels op deze manier en wat draag jij vanavond?

4 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.