Loading...
Beauty

NOTD: fluoriserend roze Primark nagellak

Fluo roze Primark nagellak

Ken je dat als je nagellak zo ontzettend fluoriserend is, dat je camera het niet aankan? Nou, dat is dus hier het geval. Ik kreeg voor mijn verjaardag van een vriendinnetje deze nagellak, afkomstig van Primark. Het ding heeft geen nummer of naam, maar mocht je geïnteresseerd zijn: ga dan op zoek naar de meest fluoriserend roze kleur, dan heb je vast de juiste. Op de foto’s vind ik de kleur eigenlijk wel heel mooi, who doesn’t love some good pink nails? Maar in het echt is hij eigenlijk wat trashy… té barbie, voor mij althans. Over de textuur van deze roze Primark nagellak ben ik ook niet heel tevreden, dus lees verder mocht je jezelf willen behoeden voor een miskoop.

Fluo roze Primark nagellak

Fluo roze Primark nagellak

Op de foto’s is het echt een pareltje, maar in het echt ben ik toch teleurgesteld. De nagellak van Primark is van een erg dikke substantie en lakt daardoor moeilijk en droogt erg langzaam op. Ook is het kwastje van slechte kwaliteit; de haartjes staan uiteen en zijn behoorlijk stug. Hierdoor moet ik erg voorzichtig lakken, want voor je het weet zit het naast je nagels.

Ik moet wel zeggen dat de nagellak best lekker ruikt, waarnaar weet ik niet precies. Maar goed, dat is wel het laatste pluspunt wat je van een nagellak nodig hebt. Hoewel de nagellak van Primark erg goedkoop is, zou ik je deze toch niet aanraden. Misschien als je voor een speciale gelegenheid een specifieke kleur nodig hebt, maar voor standaard gebruik is dit niet de juiste kwaliteit. Ik vind het leuk dat ik deze bizarre kleur in mijn stash heb, maar hoef verder niets van de Primark nagellak te proberen! Ik ben benieuwd hoe lang hij op mijn nagels blijft zitten…

Wie heeft de Primark nagellak geprobeerd en wat is je mening?!

20 comments
  1. Evelien

    Haha, ik vind de kleur écht zo verschrikkelijk Barbie, holy shit! Echt PRECIES de kleur die mijn Barbie vroeger op had. Hij doet zelfs een beetje pijn aan m’n ogen :’) Toch wil ik hem. Stom he? Al is het alleen maar vanwege de geur die ik nu wil ruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.