Loading...
Beauty

NOTD: Essie Go Ginza & Essence Hello Holo

NOTD Essie Go Ginza Essence Hello Holo

Joeeehh! Na de winter (p)inspiratie van afgelopen week, zei ik dat ik eventueel wel makkelijke nail art zou namaken. Nou, ik ben ontzettend klein begonnen en dat laat ik je vandaag zien. Zoals je ziet heb ik twee lakjes gebruikt en dat zijn links Go Ginza van Essie (favoriet!) en rechts Hello Holo van essence (lang niet gebruikt, maar toch erg gaaf!). Kijk mee naar mijn “creatie” en wie weet inspireer ik jou ook wel 😉

 

NOTD Essie Go Ginza Essence Hello Holo

NOTD Essie Go Ginza Essence Hello Holo

Ik heb ervoor gekozen iets heel simpels te doen. We beginnen allemaal klein, ja toch? Een mooie nagellak kleur en per hand twee accent nagels. Normaal deed ik er altijd één en dat was altijd mijn ringvinger. Ik heb nu ook mijn duimnagel gedaan. Je weet wel, living on the edge!

Go Ginza is een romige roze-paarse kleur. Lila, maar dan net iets meer roze. Ze doet me altijd denken aan yoghurt.. Hello Holo van essence is zoals de naam al verraadt een holografische lak. Het is een ‘special effect topper’ waarvan ik niet weet of hij nog wel verkrijgbaar is! Hello Holo dekt na een laag of twee/drie royaal aanbrengen zoals op de foto. Erg mooi, als je het mij vraagt. Sparkle, sparkle!

Glitters zijn het hele jaar goed, als je het mij vraagt. Maar ze sprankelen het meest in feestlicht. Met kerst dus, of oud en nieuw. Dit is wel een nagellak combinatie (of mag ik het toch nail art noemen?) die ik met oud en nieuw zou dragen! Erg makkelijk, maar toch mooi en feestelijk. Dit kun je natuurlijk doen met elke kleur die je mooi vindt. Go Ginza vind ik nog erg draagbaar voor alle gelegenheden, en zo wordt de nail art ook niet te ‘zwaar’. Als ik bijvoorbeeld een donkerblauwe lak gebruikt had, of juist een felrode, was de feel heel anders geweest!

Onder de Hello Holo nagels heb ik de strip-me-off base coat van NYC aangebracht, om nog eens te testen of deze goed werkt onder meerdere lagen lak én glitters! Daarover later meer 🙂

Wat vind jij van mijn creatie? En wat voor wilds zal ik de volgende keer eens proberen? Iets zegt me dat ik weer met glitters aan de haal ga…

9 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.