Loading...
Beauty

NOTD: Essie a Sprinkle in Pink

Essie a Sprinkle in Pink

Hoewel ik probeer te stoppen met het kopen van glitter nagellak (want hey, ik wíl het eigenlijk niet dragen) — is het me toch niet gelukt Essie a Sprinkle in Pink te laten liggen. Terwijl ik in London op een mini shopping spree was, zag ik zo.veel.nagellak! Dit setje leek me erg mooi om wat leuke nail art mee uit te proberen. Ik ben natuurlijk al een roze liefhebber, en Essie is absoluut mijn favoriete nagellak merk. Okay dan, ik heb de lakjes geswatcht en er een leuke nail art mee gemaakt. Kijk verder en laat me weten wat je er van vindt!

Essie a Sprinkle in Pink

Essie a Sprinkle in Pink

Essie a Sprinkle in Pink bestaat dus uit twee lakjes – de ene een ‘basis lak’, de ander een glitter lak die je er al top coat over heen kunt doen. Als eerste heb ik dus de basis lak gelakt, en dat is Fiji. Een heel mooi lichtroze lakje dat ontzettend lekker glanst! De eerste foto is met één laag gelakt, de tweede foto met twee lagen. Ik moet zeggen dat Fiji behoorlijk goed dekt voor zo’n lichte kleur! Valt me niets tegen. Ik heb mijn dreamteam op en onder de nagellak aangebracht: base coat van Caption en topcoat van Sally Hansen. Hopen dat deze manicure goed lang blijft zitten dus!

Omdat ik absoluut de glitters ook wilde uit proberen, maar hele volle glitter nagels niet zag zitten, heb ik er een simpel soort nail art van gemaakt.

Essie a Sprinkle in Pink

Essie a Sprinkle in Pink

Alleen de tips van mijn nagels in glitter bedekt. Dit is ontzettend makkelijk aan te brengen door het verticaal te doen, in plaats van horizontaal. Zo bepaal je zelf, zonder hulpmiddelen, hoe groot de glitter rand wordt. Ik heb bij de nagels die wat langer zijn wat meer glitters dan bij de wat kortere nagels.

De glitterlak in Essie a Sprinkle in Pink heet ‘a cut above’ (vraag me niet waarom). Glitterlak kan een moeilijk ding zijn omdat het vaak meer lak dan glitter is. Deze van Essie is ontzettend fijn omdat hij goed veel glitters afgeeft en is ook erg leuk omdat hij grotere en kleinere glitters heeft. Een beetje speels dus, maar ook lekker vrouwelijk door de donkerroze kleur.

Ik vind de combinatie van deze twee nagellak erg leuk; de kleuren passen goed bij elkaar en ze werken allebei weer prima. I. Love. Essie. Ik vind op deze manier een nail art maken ook zeker een leuke oplossing; toch iets extra’s, maar niet veel moeite. Ik hoop dat hij lang blijft zitten en hou je zoals gebruikelijk via Instagram op de hoogte!

Wat vind je van deze ‘nail art’? 

8 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.