Loading...
Beauty

NOTD: Colorblock nagels!

Colorblock nagels

Maakte ik vorige week geen colorblock nagels met roodroze? En zei ik niet dat ik voor deze week een nieuwe, duidelijkere zou maken? Nou ik denk dat het gelukt is! Ik probeerde deze “nailart” eerst met lichtroze en lichtgeel, maar mijn hemel, don’t try it at home! Het werd echt niet mooi, dus ik besloot twee andere kleuren te gebruiken. Met de lente in mijn achterhoofd, koos ik twee lichte kleuren die ik er erg goed bij vind passen. Als eerste gebruikte ik Essie Nice is Nice, en daarover heen Essie Go Ginza (wat een van mijn favorieten is!). Kijk mee naar een nieuwe vorm van colorblock nagels!

Colorblock nagels

Colorblock nagels

Essie Nice is Nice is een prachtige lila kleur, wat voor mij zeker een goede lentekleur is. Het leuke is dat Nice is Nice verschillende gezichten heeft; op zichzelf heeft hij een blauwere tint. Met Go Ginza er overheen (op de foto) wordt hij echt weer een stuk paarser. Datzelfde geldt voor Go Ginza, en daarom koos ik deze kleur ook. Op zichzelf is Go Ginza lichtroze met een hele bleke tint, nu zo over Nice is Nice heen, wordt hij iets paarser. Twee kleuren die heel goed bij elkaar staan dus, maar nog zeker te onderscheiden zijn!

Ik benadruk het nog maar eens: Essie is mijn meest favoriete nagellak, en is gewoon zo goed! Ik begon met een basecoat (van Caption) lakte twee lagen Nice is Nice, daarover heen een smallere streep Go Ginza, en maakte het af met de beste top coat die ik heb: Sally Hansen Miracle Gel top coat. Hierdoor ligt er een soort gel laagje op je nagels, dat goed hard wordt en lekker blijft glanzen. Zo blijven je nagels minstens 7-10 dagen mooi!

Zelf vind ik deze colorblock nagels erg mooi gelukt, mooier dan de colorblock nagels van vorige week. Prima lente kleuren die toch van elkaar te onderscheiden zijn. Niet te opzichtig, maar gewoon mooi.

Wat vind jij van deze colorblock nagels en welke combinatie zou je nog meer mooi lijken?

10 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.