Loading...
Beauty

NOTD: Barry M Gelly Nail Paint Sugar Apple

Barry M Gelly Sugar Apple

Terwijl ik hard aan het werk ben mijn nagels weer mooi en sterk te krijgen, post ik ook nog elke week een nieuwe nagellak op mijn blog! Het koude weer zorgt er altijd weer voor dat mijn nagels breken en zo gekke vormen krijgen, maar daar maken we bijna weer een eind aan! Deze week is het weer al een stuk beter, en dat betekent dat we een aanloopje maken naar de lente en de zomer! En wat hoort er bij mooi weer? Vrolijke nagels! Ik kocht Barry M Gelly Sugar Apple toen ik in Londen was, en van deze perfecte lente/zomer kleur laat ik je vandaag swatches zien!

Barry M Gelly Sugar Apple

Barry M Gelly Sugar Apple

De naam Sugar Apple deed me in eerste instant denken aan Essie Mint Candy Apple, maar de kleuren komen niet overeen. Wat wel zeker overeen komt is de fijne felheid van de nagellak; zo lekker vrolijk voor de zomer en de lente! Daarnaast lakt de nagellak van Barry M ook nog eens prima, en is de Gelly Hi-Shine Nail Paint lekker glossy op je nagels.

Sugar Apple is een stuk lichter dan vorige week Barry M Pomegranate was, en daardoor dekt hij ook niet met één laag. Het hangt een beetje af van hoe dik je elke laag op je nagels maakt maar het kan met twee lagen wel gedaan zijn, zoals op mijn foto’s.

De houdbaarheid van de Barry M nagellak, die ik tot nu toe dus getest heb, ligt bij zo’n 5 dagen. Na 5 dagen begint de nagellak wel wat af te takelen, maar dat is zónder base- en top coat! Als je deze dus wel gebruikt (ik gebruik graag de Caption base coat en Sally Hansen top coat) dan kan je de houdbaarheid zo verdubbelen!

Wat denk jij? Is Sugar Apple echt een lente/zomer kleur, of kan hij in de winter ook wel? En wat is jouw favoriete lente lakje op het moment?

12 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.