Loading...
Beauty

NOTD: Barry M Gelly Nail Paint Pomegranate

Barry M Gelly Pomegranate

Eerder al schreef ik dat ik een weekend naar Londen zou gaan. Helaas mocht ik maar 1 tas mee nemen (daarover deze “what’s in my bag“) en kon ik dus niet zo veel shoppen. Mijn motto: Er is altijd ruimte voor nagellak! En die kocht ik dus ook. Een bezoekje aan de plaatselijke Boots hoorde natuurlijk bij mijn tripje, en daar vond ik verschillende mooie nagellakjes waaronder Barry M Gelly Pomegranate. De Gelly Hi-Shine Nail Paint van Barry M is een erg bekende, maar ik had hem nog niet eerder gebruikt! Aanschouwt u allen, mijn allereerste Barry M nagellak! *klik* voor swatches.

Barry M Gelly Pomegranate

Barry M Gelly Pomegranate

Benieuwd naar mijn allerliefste lievelingskleur? Met Barry M Pomegranate zit je er behoorlijk in de buurt namelijk! Ik vergelijk deze kleur altijd met framboos, maar in dit geval is het natuurlijk granaatappel. Pomegranate van Barry M is een prachtige rood/roze kleur, die net meer naar roze neigt. Ik vind het een tijdloze kleur die voor elke vrouw geschikt is. De perfecte mix tussen klassiek en een beetje speels.

Het kwastje van de Barry M nagellak is erg smal waar ik in eerste instantie van op keek. Na gebruik viel het me reuze mee. Het kwastje kan namelijk een aardige druppel nagellak hebben, en daarmee lak je dus toch je nagels snel en effectief. De nagellak van Barry M lakt prima, is dik genoeg om te dekken met één laag (hele grote yay!) en droogt ook nog eens aardig snel.

Het feit dat dit een “Gelly Hi-Shine Nail Paint” is, insinueerde bij mij dat hij heel erg glanzend zou zijn. Nu is hij dat in eerste instantie ook wel, maar ik vind dat dit al aardig gauw (lees: volgende dag) al af begint te nemen, en dat is jammer! Ik heb de lak nog niet getest met een goede glanzende topcoat, dus misschien dat dit wat verbetering daarin kan brengen..

Ik weet dat ik dit aardig vaak begin te zeggen, maar dit is nu al een favoriet! Ik ben bang dat ik deze kleur vaak zal gaan dragen. Nu nog zien hoe lang hij mooi blijft… Dat zie je van de week op mijn Instagram!

Wat vind jij van de kleur Pomegranate?

7 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.