Loading...
Beauty

Nieuwe lip favoriet: Inglot Sleeks Cream #108

Inglot Sleeks Cream #108

Dat ik geen fan ben van glossy lipproducten is vanaf nu af aan geen feit meer. Toen ik een tijdje terug bij de persdag van MaisonPR was, kreeg ik wat fijne Inglot producten mee. Leuk! Want ik heb nooit eerder iets van Inglot geprobeerd, en hoor er altijd positieve verhalen over. Naast wat mooie lakjes die ik jullie a.s. maandag laat zien, kreeg ik ook deze ‘Sleeks CREAM‘ van Inglot, in nummer 108, that is. Van de verpakking wordt ik al blij, want ‘eens wat anders’ vind ik altijd leuk. Ik testte de Sleeks CREAM en laat natuurlijk zien hoe hij mij staat (en dat is beter dan ik zelf verwachtte)…

Inglot Sleeks Cream #108

De Sleeks CREAM van Inglot doet denken aan een lipgloss, maar heeft ook het pigment van een lipstick. Een combinatie dus, want glossy is hij ook zeker! De Sleeks CREAM wordt aangebracht met een standaard-lipgloss-sponsachtige-applicator en zit in een soort reageerbuisje. Althans, daar doet het mij aan denken. Ik vind het tof!

Inglot Sleeks Cream #108

Niet mijn beste foto, maar ik vind hem toch erg goed staan al zeg ik het zelf! De kleur neigt naar fuchsia maar is wat minder fel. Hij brengt erg veel kleur mee, en dat is toch iets waar ik van hou in lipproducten. Nudes staan mij wat minder vanwege mijn ontzettend lichte huidskleur en ik vind roze vaak te ‘girly’. In dit geval is roze perfect! Omdat hij wat donkerder, en daarmee misschien iets serieuzer oogt, vind ik hem toch geschikt voor alledaags gebruik.

Inglot Sleeks Cream #108

Inglot Sleeks Cream #108

De Sleeks CREAM van Inglot is lekker glossy en zorgt er zelfs voor dat mijn lippen wat voller lijken. Na een uurtje of twee en een drankje of drie is de gloss al een stuk minder, maar de kleur is nog aanwezig. Omdat het product in een makkelijke verpakking zit en makkelijk aan te brengen is, is bijwerken geen big deal!

Ik las dat het product niet getest is op dieren en parabeen vrij is. Pluspunten! Daarnaast ruikt het heerlijk, ik denk een beetje naar kokos en vanille? Geen straf om onder je neus te hebben dus! Nadeeltje is dat hij in het begin wel erg veel afgeeft. Geef je vriend dus niet zomaar een kus op zijn wang met de Sleeks CREAM op je lippen 😉 Of juist wel…

Ik ben ontzettend tevreden over de Sleeks CREAM van Inglot. Dit product zorgt ervoor dat ik glossy lipproducten eigenlijk zo erg nog niet vind, het pigment vind ik prachtig en de kleur vind ik perfect. Het brengt makkelijk aan, ziet er goed uit, blijft een tijdje zitten en is makkelijk bij te werken. LOVE.

De Sleeks CREAM van Inglot kun je online bestellen voor €13,00 — En yes, ik vind ‘m dat waard.

16 comments
  1. Amy

    Hele mooie kleur! Persoonlijk vind ik de prijs nog goed meevallen, aangezien dat Inglot toch een pak betaalbaarder is als bv. MAC ofzo. Je krijgt eigenlijk MAC kwaliteit aan een Maybelline prijs zeg ik altijd, haha! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.