Loading...
Beauty

Nieuwe favoriet: Anastasia Brow Wiz Ash Blonde

Anastasia Brow Wiz Ash Blonde

First of all: excuses voor de kwaliteit van de foto’s, op mijn camera zien ze er prima uit en eenmaal geupload is het drama! Maar ik geloof dat de essentie van dit artikel nog prima kan overkomen. Ik wil namelijk vertellen over mijn nieuwe favoriete super product, namelijk de Brow Wiz van Anastasia. Al een paar maanden ben ik obsessed met het bijtekenen van mijn wenkbrauwen; als je eenmaal weet hoe het moet en wat je goed staat, kan het echt een aanvulling zijn! Ik gebruikte voorheen een potlood van Hema en/of poeder van Catrice. Maar iedereen weet: als je de beste wenkbrauw producten wilt, moet je bij Anastasia zijn. Ik besloot Anastasia Brow Wiz Ash Blonde eens uit te proberen, en heb allesbehalve spijt van deze prijzige aankoop!

Anastasia Brow Wiz Ash Blonde

De kleur die ik heb gekozen is Ash Blonde, ook wel taupe genoemd. Er is veel keuze in de kleuren van de Brow Wiz, dus voor je deze aankoop doet; altijd even goed je kleur checken. Ik heb van mijzelf asblond haar maar heb het momenteel ‘natuurlijk blond’ geverfd. Taupe bleek een prima kleur voor mijn wenkbrauwen!

De Brow Wiz heeft aan de ene kant een heel dun potloodje, waarmee je je wenkbrauwen bijtekent. En aan de andere kant een borsteltje waarmee je je wenkbrauwen iets meer in model kunt krijgen of, zoals ik vaak doe, wat overtollig product ermee uitborstelt. Soms teken ik iets te enthousiast bij en dan wil ik toch wat minder. Met het borsteltje ga ik dan een paar keer door mijn wenkbrauwen en dat ziet het er weer prima uit!

Anastasia Brow Wiz Ash Blonde

Ik epileer mijn wenkbrauwen altijd zelf en ben tevreden met de vorm. Waar ik minder tevreden mee was is de hoeveelheid haartjes die ik heb. Je ziet op de bovenste foto, waar ik mijn wenkbrauwen niet heb bijgetekend, een paar lege plekken waardoor mijn wenkbrauw wat slordig overkomt. Op de onderste foto heb ik bijgetekend met de Brow Wiz van Anastasia en ziet mijn wenkbrauw er voller en strakker uit!

Het bij tekenen met de Brow Wiz is echt super makkelijk, omdat het potloodje zo dun is kun je als het ware haartjes bij tekenen door gewoon heel kleine streepjes te zetten, dat is vooral mooi aan de binnenkant van je wenkbrauwen. Voor de lengte van de wenkbrauwen kun je langere strepen zetten waardoor je wenkbrauw voller lijkt. Ook is het met zo’n dun potloodje makkelijk een vorm te creëren.

De Brow Wiz van Anastasia is absoluut een van de beste aankopen die ik in 2014 heb gedaan. Ondanks de prijs zal ik dit wenkbrauwpotlood waarschijnlijk nog vaak opnieuw kopen! De Brow Wiz van Anastasia is o.a. te koop bij Douglas voor €27,95

In welk beauty product investeer jij graag wat extra omdat je overtuigd bent van de perfecte kwaliteit?

8 comments
  1. Laura

    Mijn wenkbrauwen bevatten ook wat oneffenheden (kale plekjes e.d.) dus ik ben altijd op zoek naar goed product hiervoor. Inderdaad wel prijzig, maar ik zie dat het zeker de moeite waard is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.