Loading...
Gezonde lifestyle

New in: Nike Flex 2014

Nike Flex 2014

Wie had ooit gedacht dat het dragen van goede sportschoenen tijdens je work out zó veel verschil zou maken? Nou, ik niet! Maar nu ik het weet moet ik het met je delen. Al een tijd geleden schreef ik me op nieuw in bij de sportschool, en sinds een tijdje ben ik echt weer fanatiek bezig met een vriendin samen. Ik heb al die tijd, tijdens het sporten, mijn all stars gedragen! Werkte prima hoor, maar het werd echt tijd voor goede schoenen. Zeker nu ik 40 minuten lopen in mijn schema heb staan en ik na 20 minuten pijn aan mijn voeten kreeg. Omdat ik niet alleen goede maar ook mooie sportschoenen wilde koos ik uit eindelijk voor de Nike Flex 2014 in zwart en roze.

Nike Flex 2014

Ik wilde schoenen die goed zitten en bij mijn sport outfit passen. Als ik ze dan mooi genoeg vindt om ook buiten de sportschool te dragen, dan is het helemaal perfect. Voor slechts €59,99 vond ik deze Nike Flex bij Aktiesport. Voor Nike schoenen vind ik 60 euro een mooie prijs!

Je ziet al dat de zool niet ‘gewoon’ recht is en ook aan de achterkant loopt de zool een beetje naar buiten aan de zijkanten. Door de losse blokjes (in plaats van een zool van 1 geheel) voelt het alsof je op lucht loopt! Je voelt een soort vering in de zool, en ze zijn lekker licht. Door het ‘gaas’ bij je tenen voel je ook een soort ventilatie tijdens het lopen of rennen. Ontzettend lekker, want ik hou niet van te warme voeten!

Ik kan op deze Nike Flex de hele dag door lopen zonder pijn aan mijn voeten. Kom maar op met die 40 minuten in mijn trainingsschema!

Nike Flex 2014

Ik koos voor maat 38,5 en daarmee zaten deze Nike Flex schoenen perfect. De schoenen sluiten goed om mijn voeten en de veters houden het bundeltje netjes bij elkaar. Ik vind de kleur combinatie best ever. Ik hou van zwart met roze en helemaal voor sportkleding! Ik sport al in zwarte kleding en heb altijd een roze handdoek en drinkfles mee. Da’s mooi, want ik hou van perfecte matches.

Ik vind de schoenen zó leuk en ze zitten zó fijn dat ik ze het liefst helemaal niet meer uittrek. Ik draag ze dus ook gerust overdag op het terras of tijdens de verhuizing van een vriendin. Ze zijn prima te matchen met zwarte/witte/grijze of spijkerbroeken 🙂

Waar let jij op bij de aankoop van sportschoenen? En welke heb je nu?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.