Loading...
Beauty

New in: M.A.C. Lustre Lipstick “Plumful”

M.A.C. Lustre Lipstick Plumful

Voor alles een eerste keer, zeggen ze. Dus ook voor een M.A.C. lipstick! Ik schreef eerder al over een nieuwe collectie van M.A.C. ondanks dat ik nog niet eerder een product van dit alom bekende merk heb gebruikt. Toen ik besloot een bestelling te doen bij Douglas, leek het me ook tijd eens een lipstick van M.A.C. te gaan testen. Ik zag een tijdje terug dat een van Elise’s favoriete lipsticks Plumful van M.A.C. is — Een lichte bessenkleur die eerder chique dan speels is. Voor mij is dat vaak een kleur die ‘safe’ is omdat mijn lippen al een beetje aan de bessige kant zijn (is that even a word?) — Hoe dan ook, ik wist dat als Elise de lipstick geweldig vind, ik het vast met haar eens zou zijn. Ik kocht MAC lustre lipstick Plumful , maakte er foto’s van en vertel je hier onder wat ik ervan vind!

M.A.C. Lustre Lipstick Plumful

M.A.C. Lustre Lipstick Plumful

M.A.C. Lustre Lipstick Plumful

Ik moet eerlijk zeggen dat ik van de huls van deze “Lustre Lipstick” niet zo onder de indruk ben; maar dat wist ik van te voren natuurlijk al. De vorm spreekt me niet echt aan en ik vind lipsticks die luxe ogen (en dus een heel mooie huls hebben) altijd net iets meer ‘the full package’. De inhoud daarentegen is exact wat ik ervan verwachtte en daar ben ik erg blij mee! De kleur is precies zoals ik hoopte;

M.A.C. Lustre Lipstick Plumful

M.A.C. Lustre Lipstick Plumful

Een iets donkere rood-roze kleur, met een naam die hoogst waarschijnlijk verwijst naar de buitenkant van pruimen (“plum”). Goed gekozen, moet ik zeggen. En daardoor heb ik ook de juiste keuze gemaakt. Plumful maakt mijn lippen net iets donkerder, maar ook wat glanzender. Het is een ‘serieuze’ kleur, maar niet té. Daarmee vind ik hem geschikt voor alle gelegenheden.

M.A.C. Lustre Lipstick Plumful

M.A.C. Lustre Lipstick Plumful

Confession: ik ben niet zo goed in lipkleur vastleggen. Licht speelt uiteraard een grote rol! Je weet nooit hoe een kleur er echt uit ziet tot je hem in het echt hebt gezien… Op de foto’s komt hij op mijn lippen nog iets meer roze over dan hij echt is. Hoe dan ook; ik vind hem prachtig!

Deze lipstick van M.A.C. blijft naar mijn mening prima een paar uurtjes zitten, en vervaagt uiteraard naar mate je meer eet of drinkt. Ik merk wel dat als hij vervaagt de randen nog goed van kleur zijn. Dat kan een heel gek effect geven, dus regelmatig bijwerken is wel een must. Ik ben persoonlijk meer fan van matte lipsticks, en deze Lustre Lipstick van M.A.C. is glanzend, daardoor blijft hij ook iets minder lang zitten dan andere favoriete lipsticks. Toch vind ik ‘m erg fijn omdat hij makkelijk aanbrengt en mijn lippen een volle glans geven. Ook is hij totaal niet uitdrogend en heb ik niet eens een lipbalm nodig.

Love! Plumful is mijn eerste M.A.C. lipstick, maar vast niet de laatste! Ik bestelde de Lustre Lipstick online bij Douglas voor €19,00 (3g)

23 comments
 1. Saraya

  Mooi kleurtje!
  Staat je erg mooi 🙂
  Ik hoop dat er een Mac lipstick onder me kerstboom ligt!
  De hulzen vind ik ook niet zo mooi, maar de lipstick zelf wel 😉
  De hulzen vind ik personelijker mooier van Dior <3
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.