Loading...
Geen categorie

New in: JustTwenty items

image

Wát een geluksvogel ben ik ook! Bij MakeMeBlush won ik een tegoed van €25,- te besteden bij JustTwenty.nl en daar kocht ik me toch wat mooi items… Ik laat ze vandaag aan je zien, want ben er reuze tevreden mee! Ik ben de laatste tijd echt een horloge verslaving aan het kweken, can’t stop loving them! Ik vond er drie bij JustTwenty die me best eens gelukkig konden maken. Daarnaast vond ik een subtiel kettinkje en twee ringetjes.

image

Gewoonlijk bestel ik geen ringen online. Tenzij er een precieze ringmaat staat, weet je nooit precies hoe de ring zal vallen. S, M, L heb ik dan ook echt niets aan. Deze ringetjes hebben een uittrekbaar bandje. Je kent ze misschien van vroeger.. Zo is de ring altijd one size fits all, hier wilde ik me voor €1,29 per stuk wel aan wagen. De kwaliteit is niet super, maar dat verwachtte ik ook niet. Wat ik wel jammer vind is wat je bij het ringetje met het hartje zit; een beetje belletjes of zo. Nou ja.. Wat ik al zei; voor €1,29 … Het leuker eraan is dat je ze zo groot/klein kan maken als je zelf wilt. Ook makkelijk te vervormen tot een ‘above-knuckle-ring’ dus!

image

Een kettinkje met een wishbone! Ik had nog niet zo iets, en viel er gelijk voor. Naast de statement necklaces die we de laatste tijd veel zien, zijn dit soort subtiele items ook erg ‘in’. Hij is wel erg kort (langer dan dit wordt hij niet) maar voor mij ook eens wat anders. Ik draag ‘m erg graag en once again: voor €1,99 (was €3,29) kon ik het niet laten!

image

En zie daar! Mijn pareltjes. Ik vind veel horloges die ik zie de laatste tijd erg mooi, maar op de een of andere manier zijn dit soort siliconen (?) horloges mijn favoriet. Ik kreeg voor mijn verjaardag een zwarte en laatst van LovedbyBlanche een donkerblauwe, in de waatbox zat een witte en bij JustTwenty vond ik deze drie vrolijk gekleurde horloges. Het fijne eraan? Ze zijn maar €7,95! Ook voor dat geld kon ik het niet laten, dus werd mijn collectie mooi aangevuld. Zo heb ik toch al voor bijna elke outfit een passend horloge 😉

Heb jij wel eens geshopt bij JustTwenty? En wat is je favoriet van mijn geshopte items? 

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.