Loading...
Geen categorie

New in: iPhone hoesjes van Smartphonehoesjes.nl

iphone hoesje

Een tijdje terug ontving ik van Smartphonehoesjes.nl een aantal leuke hoesje om mijn iPhone mee op te leuken. Zoals jullie inmiddels misschien wel weten is mijn iPhone onmisbaar in mijn leven! Ik gebruik ‘m werkelijk overal voor; agenda’s bijhouden, to-do lists maken, mijn werk en school rooster bekijken en natuurlijk voor het dagelijkse gebruik van social media! Een gadget dat zo belangrijk voor je iets, daar moet je goed voor zorgen. Ik ontving verschillende soorten hoesjes om te testen wat ik nou het prettigst of mooist vind en vandaag laat ik je twee favorieten zien!

iphone hoesje

iphone hoesje

Het merk by LouLou heeft mooie stevige suede insteekhoesjes. Ik koos voor een grijze kleur, omdat dat eigenlijk overal mooi bij staat! Er zijn ook andere mooie kleuren als turquoise, lila of abrikoos. Deze insteekhoesjes van by LouLou hebben ook een soort schouderbandje waardoor je het hoesje als tasje kunt dragen. Dat is eigenlijk een functie die ik zelf niet zo praktisch vind, maar het is fijn om opties te hebben! Aan het schouderbandje zitten leuke hangers met onder andere een Eiffeltoren!

De kwaliteit van dit insteekhoesje vind ik erg goed, mijn iPhone kan op de grond vallen wat ‘ie wil, er gebeurt niets mee. Ook zie je de goede kwaliteit er vanaf, het materiaal is stevig en vlekt, beschadigt of vervaagt niet! Het hoesje sluit met een magnetische druk knoop en wanneer je hem open doet en omhoog trekt komt je iPhone automatisch mee. Jep, dit hoesje is een favoriet. Ik vind ‘m alleen wel erg groot zo in mijn hand liggen, dus voor avondjes uit (wanneer ik mijn dingetjes meer in een broekzak dan een tas heb zitten) gebruik ik hem minder vaak.

iphone hoesje

Op de eerste foto zag je de roze case al, ik heb ‘m dus ook in het wit! Mijn iPhone is wit, en soms wil je gewoon even niets anders. Het roze hoesje is een mooie fuchsia kleur. Love it!

Deze hoesjes zijn matte effen gekleurde hardcases. Ze zijn erg dun en sluiten perfect aan op mijn iPhone! Dit zorgt ervoor dat ik bijna niet het gevoel heb dat er een hoesje om mijn iPhone zit. Toch zijn de hardcases van goed stevig materiaal, waardoor mijn iPhone wederom prima beschermd is! Doordat ze zo plat zijn heeft de camera er ook geen last van en kun je verder makkelijk bij alle uitgangen en knopjes. Én zijn ze makkelijk verwisselbaar; de ene dag de witte, de andere dag de roze. Deze hoesjes zijn er verder nog in paars, blauw, rood, roze en zwart. Voor ieder wat wils dus!

De hardcases die ik heb zijn mat waardoor ze niet snel krassen of je dat in ieder geval niet snel ziet. Hoewel ik verliefd ben op het insteekhoesje van by LouLou vind ik deze hardcases toch fijner in gebruik. En dat ze maar €7,95 kosten is helemaal mooi meegenomen!

Smartphonehoesjes.nl heeft een ontzettend breed scala aan telefoonproducten; niet alleen voor apple, ook voor andere merken zoals Samsung of HTC! Sinds kort is er ook een tweede site gelanceerd, hier kun je terecht voor al je accessoires en hoezen voor je tablet.

Wat is jouw favoriete hoesje voor je telefoon?

9 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.