Loading...
Persoonlijk

NEW IN: iPhone 6 16GB goud — mijn nieuwe beste vriend.

iPhone 6 16GB goud

Hola amigos! Even een kort artikeltje om jullie mijn allernieuwste aanwinst te laten zijn. Ein-de-lijk een nieuwe telefoon, want met mijn ‘oude’ was ik echt helemaal klaar! Omdat ik een tweejarig abonnement had, mocht ik nu een nieuwe telefoon kiezen dus ging ik voor de iPhone 6 16GB goud — Een ontzettende verbetering vanaf mijn iPhone 4! Ik had al maanden pech met dat ding doordat hij 1 keer kapot was gegaan (na het vallen op straat tijdens het fietsen) en kreeg vervolgens van de verzekering alleen maar toestellen waar wat mee aan de hand was. Ik heb dus eindelijk een nieuwe en koos voor goud omdat ik mijn witte iPhone al miste zodra ik een zwarte terug kreeg van de verzekering en goud gewoon heel erg cool is.

iPhone 6 16GB goud

Er komt zeer spoedig een artikeltje aan met wat nieuwe hoesjes, want voor mijn iPhone 4 had ik er wel een stuk of 20 inmiddels. Zodra ik deze iPhone bestelde, bestelde ik bij miniinthebox wat hoesjes voor maar een paar euro. Omdat het zo goedkoop is mag ik niet klagen over de levertijd, dus dat kan nog wel een weekje duren.

In ieder geval ben ik écht ontzettend blij met mijn iPhone 6! Na 4 jaar dezelfde telefoon te hebben gehad, is het ook gewoon leuk om eens wat nieuws te gebruiken. Daarnaast is hij misschien wel een miljoen keer sneller, is de camera veel beter en het geluid ook! Wat me nog het meest blij maakt op het moment is de batterij die weer lang mee gaat. De laatste iPhone 4 die ik van de verzekering kreeg had een batterij die helemaal niet goed was (maar ik was écht klaar met die %$@^&$%&  ProAssist! *boos*) waardoor hij binnen een paar uurtjes leeg was of van 32% naar 5% ging en hop hij was uit. Als mijn 6 ’s avonds nog genoeg batterij is leg ik hem ’s nachts niet eens aan de lader. Love this!

Ik moet nog wel een beetje wennen aan het formaat en bijvoorbeeld de lock-knop die nu aan de zijkant zit. Maar daarentegen is het wel weer leuk dat ik kan unlocken met mijn vingerafdruk, hihi!

Wat vinden jullie van de iPhone 6 en welke telefoon gebruik je zelf? En: wanneer was je voor het laatst net zo blij met een nieuwe aankoop?

2 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.