Loading...
Beauty

New in: Inglot Breathable Nail Enamel & Top Coat

Inglot Breathable Nail Enamel & Inglot Top Coat

Pen bij de hand? Schrijf namelijk op mijn favorieten lijstje maar ‘Inglot’ op! Afgelopen week liet ik je de prachtige Sleeks CREAM zien, deze week zijn het nude kleurige nagellakken én een prima top coat. Allemaal van Inglot. Misschien moet je twee keer kijken voor je het verschil in de kleuren ziet, maar nummer X en Y zijn wel degelijk anders. Ik zeg maar meteen eerlijk dat ik de linkse (nr. 674) mij mooier vind staan dan de rechts (nr. 676) maar dat doet niets af aan de kwaliteit! Natuurlijk maakte ik swatches, dus kijk mee!

Inglot Breathable Nail Enamel & Inglot Top Coat

Ik kreeg de textuur van de lakken niet mooi op de foto, ik denk dat het komt doordat de nagellak aardig dun is. Ook heeft de nagellak van Inglot een relatief smal kwastje, wat ik zelf minder prettig vind. Mag ik best zeggen, maar het aanbrengen van de nagellak gaat moeiteloos en prima egaal. Wat me helemaal verbaasde, is hoe snel deze kleuren dekte! Je zou denken met lichte/nude kleuren dat je wel een laagje of drie mag aanbrengen, minstens twee.. Beiden dekten in één laag. Ik heb een tweede laag aangebracht voor nét iets extra kleur en hoop daarmee vaak ook dat de lak wat langer blijft zitten.

Inglot Breathable Nail Enamel & Inglot Top Coat

Inglot Breathable Nail Enamel & Inglot Top Coat

Bovenstaande foto’s zijn van nr. 674

Van de twee vind ik deze kleur het mooist. Nude nagellak heeft me nooit zo aangesproken, maar deze vind ik toch wel heel gaaf! Ik noem dit ‘nude but better’. Toch die lichtroze huidskleur, maar net een fel tintje dat het wat extra’s geeft. En de top coat zorgt voor een mooie glans!

Inglot Breathable Nail Enamel & Inglot Top Coat

Inglot Breathable Nail Enamel & Inglot Top Coat

Bovenstaande foto’s zijn van nr. 676

Deze kleur begint al iets meer naar oud roze te neigen, en als je de swatches zo ziet snap je misschien meteen waarom ik deze voor mij minder mooi vind. De kleur lijkt te veel op een huidskleur en geeft soms zelfs de indruk dat ik niet eens nagels heb! Ik denk dat deze erg mooi zou zijn voor dames met een wat donkerdere huidskleur. Ook hier heb ik de top coat gebruikt en ik vind het er prima uit zien!

Ondanks dat het lakken met een smal kwastje wat langer duurt en soms strepen kan opleveren, heeft deze nagellak van Inglot gezorgd voor een mooi egaal effect. Op het moment dat deze post online komt zit de nagellak er al vijf dagen nog bijna perfect op! Zoals ik het de laatste tijd vaker doe kun je mijn Instagram in de gaten houden om te zien hoe lang de nagellak goed is blijven zitten. Volg me!

Wat vind jij van de Inglot nagellak, en wat doen nude kleuren voor jou?

10 comments
  1. Petra

    de lichtroze tint (674) vind ik wel erg mooi,…hij heeft iets natuurlijks, wat ik bij de andere minder herken als het op je nagels aangebracht is….Ik ben niet echt een liefhebster van Nude tinten, ik vind ze niet zo erg spreken als je ze draagt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.