Loading...
Geen categorie

New in: Fashionchick iPhone hoesje

Fashionchick iPhone hoesje

Sinds afgelopen November produceert Smartphonehoesjes.nl telefoonhoesjes die geheel ontworpen zijn door Fashionchick.nl — Met verschillende quotes en leuke afbeeldingen zijn deze hoesjes helemaal ‘van nu’ en zijn ze exclusief te krijgen bij Smartphonehoesjes.nl . Om deze leuke hoesjes aan jullie te introduceren kreeg ik een hoesje voor mijn iPhone 4 om over te schrijven. Uiteraard koos ik voor het hoesje met de flamingo’s. Ik hou van die beesten, haha! Lees verder voor mijn mening, meer voorbeelden en een kleine kortingscode!

Fashionchick iPhone hoesje

Ik ben helemaal weg van dit hoesje! Ik heb ontzettend veel hoesjes en de laatste tijd gebruik ik eigenlijk alleen maar effen hoesjes, niet veel bijzonders. Ik hou wel van af en toe iets geks en vrolijks, en daar horen deze flamingo’s helemaal bij! Ik had voorheen een witte iPhone maar moet het nu helaas met een zwarte doen. Dit witte hoesje zou toch beter staan bij een witte iPhone, maar ik red me hier prima mee!

Fashionchick x Smartphonehoesjes

Ik had het leuk gevonden als er ook zwarte hoesjes met flamingo’s waren, witte hoesjes worden gauw vies langs te randen omdat je ze vaak in en uit je broek- of jaszak haalt of in en uit je tas doet… Zwarte hoesjes met flamingo’s zijn er niet van Fashionchick.nl, wel zwarte hoesjes met leuke quotes. Hiermee kun je dus je iPhone 4, 4s, 5, 5s en 6 mooi aankleden. Ook zijn er hoesjes voor de Samsung Galaxy S4 en S5.

Hierboven staat een kleine selectie van de hoesjes die nu beschikbaar zijn. Speciaal voor de feestdagen is er ook deze leukerd, on sale voor maar €12,95:

Fashionchick x Smartphonehoesjes.nl

 

Die vind ik zelf erg leuk om cadeau te krijgen of te doen! Voor de prijs hoef je het niet te laten, en zo heb je toch een origineel kerstcadeau. Eens wat anders!

Mijn flamingo hoesje van Fashionchick is van stevig materiaal en past perfect om mijn iPhone. De print staat er goed duidelijk en netjes op en dat maakt het een prima hoesje! De prijs van €14,95 vind ik ook nog erg redelijk voor een smartphonehoesje.

Je kunt de hoesjes van Fashionchick nu online bestellen bij Smartphonehoesjes.nl met een kortingscode van 5% (’t is niet veel, maar scheelt toch iets als je besluit dat de hoesjes toch wel erg leuk zijn ;-)) Vul code SHFC5P in bij het afrekenen en veel plezier met je hoesje! Laat het me vooral weten als je besteld hebt, ik ben erg benieuwd naar jullie mening 🙂

Welke smartphone gebruik jij en hoeveel hoesjes heb je daarvoor?

13 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.