Loading...
Geen categorie

New in: Colorswitch iPhone sticker

Colorswitch iPhone 4

Colorswitch is een merk dan online hoesjes en stickers verkoopt voor iPhones. Al eerder had ik een sticker van Colorswitch met het heelal erop. Super gaaf, maar hij liet ontzettend snel los; vooral de randjes! Ik was helemaal klaar met het merk toen ik door klantenservice niet geholpen werd. Ik keek af en toe toch nog in de shop om te zien of er iets moois was, en had mijn oog al langer op dit bloemige patroon laten vallen. Toen ik hem een paar weken terug in de sale zag, was hij van mij! Door ontzettend veel pech met mijn iPhone en maanden lang heen en weer gaan met iPhones tussen mijn huis en de verzekering heb ik sinds een paar dagen weer een eigen iPhone (dus geen leentoestel) en kon ik dus eindelijk mijn colorswitch er op plakken! Aanschouw het resultaat 🙂

Colorswitch iPhone 4

De stickers plak je aan alle kanten; dus de voor- en achterkant maar ook de randen. De stickers zijn precies gemaakt voor de desbetreffende telefoon (iPhone 4 in mijn geval) waardoor er gaatjes zitten op de juiste plekken voor de knopjes. Ik heb de sticker ook over de home-button geplakt, dat vind ik er wel gaaf uit zien. Je kunt die ook weg laten, maar hij is nog gewoon bruikbaar zo.

Ik had voorheen een witte iPhone, maar ProAssist (NOOIT je telefoon laten verzekeren, wat een prutsers!) kon die niet repareren en ik kreeg er een zwarte voor terug. Ik was bang dat het met een zwarte iPhone minder mooi zou staan, maar eigenlijk ben ik heel tevreden. De zwarte randen lijken de felle kleuren juist te accentueren en zo vind ik het resultaat echt prachtig!

Colorswitch iPhone 4

Op de website van colorswitch kun je achtergronden downloaden zodat je scherm er precies uit ziet als je sticker. Zo ziet de mijne er dus uit!

Ik heb de achtergrond veranderd, want ik vind het bloemige patroon niet scherp genoeg om mooi te zijn. Maar ieder zijn smaak natuurlijk! Vooralsnog zitten de stickers er prima op en ben ik erg tevreden. Ik hoop dat deze nu wat langer goed blijft dan mijn vorige stickers. Voor zo’n stickerset betaal je normaal zo’n €14,99 geloof ik – in de sale kocht ik hem voor €5,00!

Ik heb even online gekeken en kan de stickers niet meer vinden! What… De harde cases zijn er nog wel (met hetzelfde patroon) en daar hoor je ook een voorkant-sticker bij te krijgen. Deze kosten €24,99 — Geen idee waar de ‘skins’ gebleven zijn! Mijn excuses…

Wat gebruik jij voor je telefoon om hem mooi aan te kleden?

8 comments
  1. Janine

    Wat een gave sticker! Ik gebruik zelf nooit dat soort stickers omdat ik mijn Iphone zelf opzich wel mooi vind maar bovenal omdat ik een echt sucker ben op het gebied van stickers plakken op mijn phone. In het begin had ik bijvoorbeeld een folie over mijn scherm (de eerste keer plakken ging goed) maar toen ik deze wilde vervangen kreeg ik ‘m er niet meer recht op. Frustratie alom en vervolgens maar folieloos door het Iphone leven gegaan :p.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.