Loading...
Geen categorie

New in: All Black!

New in:Black fashion

Na me de afgelopen maanden verdiept te hebben in mode en mijn eigen kast te hebben ontruimd (ja, het was nodig), heb ik er een nieuwe voorkeur op nagehouden: zwart. Ik zei laatst nog tegen een vriendin: wat ik ook aan heb, als het zwart is voel ik me goed. Met uitzondering van vuilniszakken, that is. Ik vind zwart toch wel echt het aller mooist voor kleren. En wil je eens wat anders, dan kun je met één gekleurd item al je hele look veranderen. Ik heb ervoor gekozen mijn herfst (?) kleren in all black te kopen. Elk seizoen komen er nieuwe items bij, zeker nu ik ook kleren verkoop! In deze post laat ik je zien welke zwarte items ik de laatste tijd in mijn kast heb mogen hangen.

Om te beginnen met bovenstaande blouse. Ik moet bekennen dat ik aan mijn kleren vaak geen fortuin uitgeef. Zeker omdat ik vaak bij H&M koop vind ik 20 euro voor een item vaak wel genoeg. Deze blouse is van Vero Moda en ik was opslag verliefd! All black met op de schouder details van strass stenen en dergelijke. Prima voor een gewone dag, maar ook voor een chic diner! Een waardevolle investering, zeg ik maar.

New in:Black fashion

New in:Black fashion

In de hoop dat het toch nog een keertje iets warmer wordt, heb ik ook t-shirts gekocht. Ik heb één favoriet zwart t-shirt met de perfecte halslijn, maar die begint oud te worden.. De bovenste (Mango) van deze twee is mijn minst favoriet omdat hij een beetje ‘saai’ is — maar, goed te dragen met wat uitbundige accessoires natuurlijk. Het onderste shirt daarentegen is juist meteen favoriet! Hij is van Noisy May (te koop bij Vero Moda) en het minimalistische streep effect vind ik een leuke vernieuwing!

New in:Black fashion

Ik ben eigenlijk niet heel erg een vesten-mens, maar ze zijn soms verrekte handig. Ik vergis me wel eens in hoe warm of koud het is, en voor die gevallen neem ik een vest mee, of doe ik hem aan, zodat hij ook weer uit kan. Dit vest heeft een ‘waterval’ model, waarbij de voorkant dus geleidelijk langer is. Dit vest komt van Mango, overigens!

New in:Black fashion

De foto weerspiegeld niet heel goed de stof van deze top (Mango), maar de vorm kun je goed zien. De stof is eigenlijk ietwat glitterend, beetje metallic, zeg maar. Ook weer eens wat anders! De achterkant valt langer en de bovenkant van de achterkant (dus bij je nek) zit een klein open gedeelte. Cute!

New in:Black fashion

Oke, oke, in all honesty: deze top heb ik al langer! Iets langer, that is. Toen het nog net mooi weer was. *huil* Ik kreeg er meteen complimenten over toen ik hem droeg met onderstaande broek (pijpen iets opgerold) en mijn nieuwe slip-ons! Hij zit erg comfy en is niet diep zwart, maar een beetje vaal. Leuk met een lange ketting bijvoorbeeld. En natuurlijk ook te dragen met het vest, voor als het niet warm genoeg is. H&M, by the way!

New in:Black fashion

Absolute must-have: een zwarte spijkerbroek. Ik draag ze dagelijks, daarom dat ze ook snel aan vervanging toe zijn. Voor al die zwarte tops had ik een nieuwe nodig, dus ik heb dit skinny-regular model van H&M gekocht. Ik denk dat ik er ook nog een bij koop met een glanzend effect, dat is ook altijd wel gaaf.

New in:Black fashion

Whut. Hij is niet zwart, I know! Ik kocht hem, in het zwart (!) in de sale in de winkel van Vero Moda, ik denk dat hij daarom online niet meer te vinden is. Hij was 26,95 maar ik nam hem mee voor een tientje! Hoe chill is dat. Dit is voorlopig mijn favoriete blouse, want hij is van een fijne stof en ik kan de mouwen makkelijk omhoog doen (ik draag alles niet verder dan mijn ellebogen).

New in:Black fashion

HOLY GRAIL! Jawel, jawel. Ik heb mijn nieuwe winterjas al gekocht. Hij was me iets te prijzig, maar ik kon een fijne korting regelen bij Vero Moda (jas is van ONLY). Hij is van wol (hoewel ik bij wol altijd iets anders voor me zie) en heeft ‘leren’ mouwen. Ik noem het altijd maar een trenchcoat model, maar er zal wel een andere naam voor zijn. Grote capuchon hang en fashionably achter, dus hier kom ik de winter makkelijk mee door!

New in:Black fashion

Had ik jullie hier al over verteld? Ik wilde namelijk een nieuwe schooltas waar ook mijn nieuwe macbook air goed in paste. Ik vond dit simpele ding bij H&M voor 20 euro. Perfect! Alles past er in en hij staat natuurlijk ook prachtig bij al mijn nieuwe zwarte outfits. Ha!

Heb jij een specifieke kleur in kleding die je graag (of alleen maar) draagt en wat vind je van all black outfits?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.