Loading...
Beauty

NEW IN: The Body Shop SALE items

The Body Shop Shoplog

Hola! De kerst sale van The Body Shop is mij uiteraard niet ontgaan, en omdat ik bijna jarig zou zijn besloot ik mijzelf te verwennen. Met de korting die er al was, en de korting die ik als member kreeg omdat het mijn verjaardagsmaand was, hoefde ik nog geen drie tientjes te betalen voor de mooie producten die je hierboven ziet. In deze shoplog laat ik je zien wat ik geshopt heb, en waar welk product goed voor is. Van sommige items zul je natuurlijk nog reviews terug zien, stay tuned!

The Body Shop Shoplog

Ik ben een echte zoetekauw en hou in verzorginsproducten ook erg van zoete geuren. Een van de lekkerste geuren van The Body Shop vind ik wel echt de Frosted Cranberry. Bij de kraan in de keuken heb ik er ook een handzeep van staan, en het is elke keer weer plezier om die te gebruiken. So yummy!

Ik bestelde een body butter en een body polish. De body polishes van The Body Shop zijn geloof ik sinds vorig jaar  nieuw in het assortiment van The Bodyshop. Ik heb deze nog niet eerder geprobeerd maar hoorde er al wel veel positieve verhalen over. Door de wat hardere deeltjes die in het product zitten scrub je als het ware je huid terwijl je deze ook wast. Hierdoor krijg je een extra zachte én lekker ruikende huid!

The Body Shop Shoplog

Living on the edge, want ik bestelde ook twee producten waarvan ik totaal niet zo weten of ze me zouden bevallen. Ook heb ik hier nog niet veel andere meningen over gehoord/ gelezen, dus extra spannend! Links is een shimmer poeder dat je met zo’n ‘ouderwets’ spray dingetje aanbrengt. Ik vind hem er vooral erg leuk uit zien, of ik hem veel zal gebruiken weet ik niet. Deze is ook van de kerst collectie en komt uit de Glazed Apple lijn. Die vond ik erg lekker ruiken, dus daar koos ik voor. Ik heb hem met mijn verjaardag al getest en hij glittert goed! Heel subtiel, niet vervelend. Mooi glansje en ruikt lekker!

Rechts dus een BB cream in de lichtste kleur. Vaak is het nog te donker, maar dat zie ik dan wel weer. Deze heeft een verzorgend karakter door de tea tree die er in zit. Ik ben erg benieuwd en zal deze binnenkort reviewen!

The Body Shop Shoplog

Last but not least is weer een product soort dat ik niet eerder gebruikt of getest heb. Het is van de argan lijn de massage zeep. Het is eigenlijk gewoon een stuk zeep waarmee je je lichaam kunt wassen, alleen door de vorm geeft het een extra relaxend gevoel. Als het ware masseer je je huid tegelijkertijd dat je je wast. Nogmaals: ik ben benieuwd!

Heb jij nog iets gescoord tijdens de The Body Shop sale?

7 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.