Loading...
Beauty

Nails: Essence nail art – special effect topper

Essence special effect nail topper

Every girl needs a little glitter in her life. En daarom deze essence special effect toppers! Ik was een jaar of misschien al twee terug, echt verknocht aan de nagellak van essence. Keer op keer kocht ik de colour and go lakjes, maar de laatste tijd niet meer. Ik ga liever voor Essie. Toch zie ik soms wel pareltjes in het schap staan, of glitters, in dit geval. In het potje zagen deze twee special effect toppers er prachtig uit. De blauwe (nr.10 Glorious Aquarius) gaf me een instant zeemeerminnen gevoel, en de paarse (nr.17 Only purple matters) kon nog wel eens wat voor oud en nieuw zijn! Die gaan in de test.

Essence special effect nail topper

Wat meteen duidelijk mag zijn; deze toppers zijn niet bedoeld als lak. Enkel als topper. Kies dus een mooie basislak en lak ze daar overheen. Sommige effect lakjes zijn wel mooi op kale nagels, maar deze, naar mijn mening, echt niet.

Essence special effect nail topper

Essence nail art special effect topper nr.17 Only purple matters

Ik heb Over the Edge van Essie gebruikt als basislak. Dit is een heel donkergrijze kleur, net niet zwart. Erg mooi als je het mij vraagt! Zo komt het paars mooi uit.

Ik ben niet verrast door dit lakje, het is een simpele paarse glitter en daarmee eigenlijk niets bijzonders. Hij lakt wel prima en er zitten genoeg glitters in om je nagels zo te bedekken. Leuk? Jawel. Speciaal? Neh.

Essence special effect nail topper

Essence nail art special effect topper nr.10 Glorious Aquarius

Dit lakje verraste me wel! Nadat ik ‘m geprobeerd had op kale nagels was ik een beetje ‘bang’ geworden. Dat zag er toch echt niet uit?! Ook lakte hij niet fijn, dus dat was geen goeie eerste indruk. Nu ik ‘m op een basislak geprobeerd heb, ziet hij er een stuk beter uit! Hij lakt nog steeds niet fijn en het is aan te raden deze lak op je nagels te deppen, anders komen er niet genoeg glitters af. Maar het effect dat het geeft vind ik erg mooi! De grotere en kleinere glitters wisselen elkaar mooi af, en in combinatie met Essie’s Over the Edge ziet het er prima uit!

Conclusie? Mwah. Geen geweldige lakjes, maar wel leuk om in je stash te hebben en zo nu en dan te gebruiken.

De Essence nail art special effect toppers zijn te koop bij Kruidvat voor €1,69

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.