Loading...
BeautyMyStyle

My Style Review #2: Christmas special!

Voor de christmas special heb ik een giftset van, wederom, The Body Shop getest. Zoals je in deze review hebt kunnen lezen, staat The BodyShop voor ‘groene producten’, 100% eerlijk voor mens en milieu. (Lees hier The Body Shop’s filosofie hierover)

Ben je last minute nog op zoek naar een kerstcadeautje voor bijvoorbeeld je vriendin? Dan zit je met de ‘White Musk’ giftset van The Body Shop goed! Behalve dat je wel vier verschillende producten in één verpakking aantreft (die ook nog eens feestelijk uitziet!), heb je ook nog eens een bewust cadeau. De fijnste ingredienten zijn gebruikt: niet schadelijk voor het milieu, niet op dieren getest én er is een eerlijke prijs voor betaald. En dat allemaal, in dit prachtige doosje!

Hetgeen dat je de ontvanger cadeau doet is een Eau de Toilette van 30ml, een Sumptuous Silk shower gel van 60ml, een Smooth Satin body lotion van 60ml en een Chiffon Sheer body mist van 50ml.

Toen ik de giftset opende, wilde ik meteen ruiken hoe heerlijk deze producten dan wel weer niet moesten ruiken. Het eerste wat ik rook viel een beetje tegen. Wat ik dacht was toen ook “Hmm, een beetje een oma luchtje”. (No offense to the grannies!) Toen ik ze de keer daarna gebruikte, had ik al niet meer zo’n probleem met de geur, ik vond ‘m zelfs wel lekker. Misschien had dat te maken met dat ik er even aan moest wennen, ik weet het niet. Hoe iemand een geur oppikt is altijd weer anders, dus misschien is dit voor jou wel de lekkerste geur die je ooit geroken hebt! Nevertheless, het zijn opnieuw fijne producten van The Body Shop die zacht aanvoelen op je huid en op een frisse manier verzorgend zijn.

Voor dit alles betaal je €29,00. Eerlijk gezegd vind ik die prijs over het algemeen nog redelijk aan de hoge kant bijvoorbeeld omdat The Body Shop geen merk is als Davidoff of Lancome. Zelf zou ik het er wel aan uitgeven, omdat je bij The Body Shop toch zeker bent van eerlijke producten, en dat kan lang niet elk merk zeggen! Ook krijg je wel echt waar voor je geld, de producten voelen namelijk heerlijk op je huid. En ook het doosje is voor goed voor hergebruik!

Heb ik je geinspireerd dit cadeau te kopen voor jezelf, je moeder of je vriendin (Ja mannen, sla je slag!), dan vindt je het product hier.

Heb je al ervaring met dit product, of heb je nog vragen? Laat een comment achter!

Enjoy the holidays!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.