Loading...
Beauty

Musthave: Guerlain KissKiss Liplift

Guerlain KissKiss Liplift

Ik ben al een tijdje ontzettend blij met dit product! Fijn dat ik hem eindelijk kan laten zien. Guerlain KissKiss Liplift is een soort concealer stick voor je lippen, die ervoor zorgt dat je lippen zacht en egaal worden, en je lipstick langer goed op zijn plek blijft zitten. Doordat je je lipcontour ‘herdefinieert’ zoals ze dat noemen, kun je makkelijk een lipliner naar wens neerzetten en zo bijvoorbeeld je lippen voller laten lijken. Ik laat je wat swatches zijn, geef je mijn mening en laat zien dat ik het de investering waard vind!

Guerlain KissKiss Liplift

Guerlain KissKiss Liplift

Als je het mij vraagt heeft Guerlain altijd prachtige verpakkingen, zo ook voor een lip-concealer-stick. Ik vind ‘m prachtig!  De vorm waarin dit product komt maakt het makkelijk aanbrengen op je lippen. In feite is het net alsof je een lippenbalsem opsmeert, maar dan ook meteen je lippen kleurlozer en egaler maakt. De stick ruikt een beetje zoet maar smaakt verder nergens naar.

Guerlain KissKiss Liplift

Op mijn huid zie je de KissKiss Liplift ook eigenlijk niet zitten. Natuurlijk zijn je lippen een stuk gekleurder / donkerder, en daarvoor heeft het dus wel effect. In combinatie met mijn nieuwe Chanel lipstick, testte ik meteen de Liplift uit. Ziet mijn lipstick er mooier uit? Blijft hij ook langer zitten? En hoe voelen mijn lippen aan?

Guerlain KissKiss Liplift

Bovenste foto: zonder lip product

Onderste foto: alleen Chanel Rouge Allure Velvet La Raffinée (lipstick)

Guerlain KissKiss Liplift

Bovenste foto: met Guerlain KissKiss Liplift

Onderste foto: met Guerlain KissKiss Liplift en daar over heen Chanel Rouge Allure Velvet La Raffinée

Wat meteen duidelijk is, is beide producten mijn lippen erg laten opknappen. Zeker met dit weer heb ik last van droge lippen en zien ze er gewoon een stuk minder mooi uit. Alleen de KissKiss Liplift is absoluut geen aanrader, want zie je hoe slecht dat eruit ziet? In eerste instantie worden alleen mijn velletjes benadrukt, maar daarna voelen mijn lippen wel glad aan. Ze worden immers wat verzorgd met de Liplift.

Dat mijn lipstick er een stuk mooier uitziet wanneer ik de Liplift gebruik, zou ik niet meteen zeggen. Waarschijnlijk heeft het wel veel effect als ik ook een lipliner zou gebruiken en daarmee een ‘verbeterde’ liplijn zou tekenen. Dat mijn lipstick langer blijft ziet durf ik meteen te bevestigen. Ik gebruik hier natuurlijk al een lipstick die erg goed is en lang blijft zitten, maar met het Guerlain product wordt die kwaliteit alleen maar versterkt. Ik ga rustig een avond uit zonder mijn lipstick mee te nemen, want hij blijft gewoon goed zitten, uren lang.

Daarnaast voelt de Liplift ook lekker op mijn lippen, want zelf met matte lipsticks (die heel droog kunnen aanvoelen), voelen mijn lippen niet droog aan. Ik zie eigenlijk alleen maar pluspunten van de Guerlain KissKiss Liplift!

Enige minpuntje is de prijs: circa €31,95 o.a. bij Douglas.

Zou jij investeren in een product als deze?

9 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.