Loading...
Persoonlijk

Mijn week in “loves”

Week in hartjes

Je week in loves? Je zult wel denken! Ik zag een nieuwe rubriek voorbij komen op Kellista, en ik vond ‘m erg leuk! Soortgelijke artikelen zie ik wel vaker voorbij komen, waarom heb ik dit nooit eerder gedaan? Zoals ik al eerder liet weten wilde ik mijn blog wat persoonlijker maken, en een artikel als deze sluit daar naadloos op aan. Ik vertel je wat afgelopen week mijn loves (lees: favorieten) waren. Ik zal het vast niet elke week doen, maar regelmatig is best leuk! Lees verder voor mijn favoriete dag, make-up item, liedje, foto’s, voedsel, quote en kledingstuk!

 

Favoriete dag

Favoriete dag

Phew, if you must know… Ik heb er een ontzettend drukke week op zitten met veel hoofdpijn. Er is niet een dag geweest die eruit sprong als favoriet, maar omdat ik nu toch moet kiezen was woensdag mijn favoriete dag. Ik heb van ’s ochtends 9.00 tot ’s middags 16.00 geloof ik les gehad, maar dat was best okay. Ik heb wat gezellige gesprekken gevoerd met nieuwe klasgenoten en tussendoor ook wat kunnen bloggen. Toen ik thuis kwam, en gaar was, zoals altijd, heb ik lekker even op bed gelegen met onder andere Milo! Het gezellige beest. Het was een vrij saaie dag. Dan was misschien donderdag leuker (gezellig mijn zusje op bezoek gehad) alleen is die dag mijn iphone kapot gevallen, dus dat zal nooit bestempeld worden als favoriete dag!

Favoriete make-up

Favoriete make-up item

Oehh, hier kan ik kort en krachtig over zijn! Je zag donderdag al deze pareltjes voorbij komen: mijn (eerste) chanel lipsticks. Het was echt liefde op het eerste gezicht, en ook al heb ik ze deze week nog niet heel veel gebruikt, ze zijn meteen favoriet. Dat was echt een lichtpuntje in deze week! Ah, ze zijn zo mooi!Favoriete liedje(s)

Sorry! Kan niet kiezen. Maar echt! Het nummer van Becky G, Shower, is echt lekker vrolijk en onschuldig (zoals mijn vriend het noemde). Normaal is dit niet mijn type muziek, maar ik geniet er van! Elke dag van deze week, dus hij moest er in. Daarnaast vind ik Blame van Calvin Harris en John Newman ook echt fantastisch. Zo’n nummer dat ik wel 20 keer achter elkaar kan horen! Welke vind jij beter?

Loves

Favoriete foto’s

Ik begin me steeds meer te realiseren dat afgelopen week helemaal niet zo leuk of bijzonder was, echt voornamelijk heel druk. Ik heb dus niet erg veel foto’s gemaakt, of favorieten daarin. Natuurlijk mochten de chanel lipsticks niet ontbreken, ik heb veel plezier gehad met het maken van die foto’s en ze zijn gewoon erg fotogeniek! Minder fotogeniek ben ik zelf, maar een selfie hoort erbij! Ik heb deze ingesteld als profielfoto in whatsapp en mijn privé twitter account, tijd voor iets nieuws! Dan hebben we nog een foto van mijn jongste katje Lola. Oke, de foto is al van een paar dagen eerder, maar ik geniet er nog steeds van. Ik kocht nieuwe bloemen voor in huis, en ook een bosje sneeuwbes. Lola vond ’t prachtig en bleef er lekker aan snuffelen, ik vind persoonlijk dat ik daarvan een leuke foto geschoten heb 🙂

Favoriete voedsel

Favoriete voedsel

Valt dit onder voedsel? Vast wel toch! Uit gemak heb ik deze week weinig bijzonders gekookt en nam ook naar school gewoon simpele boterhammen mee. Wel heb ik lekker kunnen genieten van de gigantische flessen fruitontbijt, die prima in een suikervrij dieet passen! Ik ben afgelopen week weer lekker aan het fruit eten geslagen, en zodoende waren ook druiven een absolute voedsel favoriet deze week!

Favoriete quote

Favoriete quote

Meestal zijn de quotes die ik mooi of leuk vind wat meer ‘catchy’, maar ik kwam deze tegen en vond ‘m zo TRUE! Hij slaat ook wel op wat dingen die ik de laatste tijd heb doorgemaakt, dus dit is mijn favoriet. Yes.

New in:Black fashion
Favoriete kledingstuk

 Bluh, hij ziet er zo wel saai uit! Maar afgelopen week was dit mijn favoriete kledingstuk. Het is een truitje van Mango, die ik laatst ook al heb laten zien. Ik heb een beetje wat zwarte tops ingeslagen, en deze kwam in de sale ook mee naar huis! Het is een zwart truitje waarvan ik de mouwen fijn omhoog kan doen. Er zitten ook een soort zwart glimmende metallic glitter dingen in, wat heb net een wat mooier effect geeft. En het open gedeelte bij mijn nek (wat je op de foto nog net ziet) vind ik ook een erg leuk detail. Als ik even snel iets aan wilde, of gewoon iets netjes aan naar school, koos ik gauw voor dit item!

Dus! Dat waren mijn favorieten. Waar heb jij deze week extra van genoten? En is een artikeltje als deze leuk voor op mijn blog? Let me know! 

XOXO Maxime

6 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.