Loading...
Geen categorie

Mijn droomhuis in Parijs

Volg het bord My Paris home van MaximeKimberley op Pinterest.

In mijn Create it your way tag van gisteren zei ik al dat ik een andere keer een post zou wijden aan de inrichting van mijn ‘Paris Home’, jeweetwel, die ik zelf zou ontwerpen, als dat kon. Ik heb op Pinterest een aantal boards gemaakt om je de sfeer te laten zien. Zo kun je er zelf een beeld bij vormen, maar ook zien wat ik voor ogen heb! Het bord hierboven is het algemene idee van ‘mijn huis’. Als je verder klikt laat ik je nog wat boards zien specifiek voor de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer!    

 

Volg het bord Woonkamer van MaximeKimberley op Pinterest. 

Hierboven zie je het board voor mijn woonkamer. Ik wil graag een woonkamer die rustig, maar knus is. Ik kies dus voor lichte kleuren; voornamelijk wit en grijs. Wel veel accessoires in de vorm van kaarsen, bloemen, foto’s en kussentjes op de bank! Het voordeel van kussentjes op de bank is dat je deze makkelijk van kleur kunt veranderen, als je eens iets anders wilt. Ik ben dol op mooie gekleurde (pioen)rozen en groene plantjes, dat geeft een kamer echt leven!   

Volg het bord Slaapkamer van MaximeKimberley op Pinterest. 

Het board van mijn slaapkamer is echt gericht op mij. Dus niet de persoon met wie ik eventueel de slaapkamer zou moeten delen 😉 In de rest van het huis blijf ik nogal neutraal met de kleuren, in de slaapkamer mag roze wat meer naar voren komen. Het blijft mijn favoriete kleur, dus om dat terug te brengen in de details is essentieel! Ik ben gek op leuke potjes, bakjes, kaarshouders etc. dus daar moet ruimte voor zijn. Verder wil ik in mijn slaapkamer een mooi plekje op me op te maken en voldoende ruimte voor mijn kleding! 

Volg het bord Keuken van MaximeKimberley op Pinterest.  

Hoewel ik echt geen keukenprinses ben heb ik altijd al een ruime keuken gewild. Een keuken met ontzettend veel ruimte en daarbij ook ontzettend veel leuke keuken accessoires. Die wil ik nu vaak ook kopen, maar daar heb ik gewoon geen ruimte voor. Ik zou voor elk ingredient een potje neer zetten en meerdere kannen met keuken gerei! Ik vind moderne keukens vaak erg mooi, maar oudere stijl keukens hebben toch wat meer karakter. Daarnaast zou ik in de keuken voor een (licht)blauwe kleur kiezen. Ik weet niet precies waarom, ik vind het er gewoon bijpassen! Uiteraard in de keuken ook wat plantjes hier en daar, en leuke potjes om kruiden in te kweken (voor degene in huis die dat kan, want ik…)

Volg het bord Badkamer van MaximeKimberley op Pinterest.

Als laatste heb ik een board gemaakt voor de badkamer. Nog zo iets wat ik al zo lang zo graag zo groot wil, maar altijd maar een kleintje van heb gehad. Moderne badkamers vind ik ontzettend mooi; strakke wastafels met mooie badkamer kastjes. Ook hier geldt het karakter verhaal van een oudere stijl, maar ik denk dat ik dat laat terug komen in de details. Ik kies in de badkamer voornamelijk voor wit, wellicht lichtgrijs. De accessoires mogen in een mooie lichtblauwe kleur terug komen. Ik zou lekker veel grote zachte handdoeken neerleggen en vind het idee van handdoeken oprollen op een wijnrek briljant!

Pfoe, dat wordt hard werken en goed sparen, mocht ik dit willen bereiken. Maar waar een wil is, is een weg! Mijn droomhuis(inrichting) zou er dus ongeveer zo uit zien. Zie je het al voor je? In een groot pand op een prachtige locatie in Parijs, op steenworp afstand van de Sacre Coeur en zo… Wauw! Dreams,.. dreams!

Hoe ziet jouw droomhuis eruit en waar zou je graag willen wonen?

 

 

10 comments
  1. Alette

    Dat zou wat zijn zeg, als je zelf een huis mocht designen 🙂
    Prachtige smaak heb je, vooral de woonkamer zou ik echt zo ongeveer hetzelfde doen, ik houd ook van grijstinten, kaarsen lovely

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.