Loading...
Beauty

Maria Nila “Palett” haarmasker, holy grail?

Maria Nila Palett haarmasker

Nou kwam ik dus weer een merk tegen waar ik letterlijk nog nooit van gehoord had! Ik kreeg onbedoeld nog een keer een beautybox binnen, en daar zat dit pareltje in. Het is een haarmasker van het merk Maria Nila, en is goed voor het behouden van je mooie gekleurde haar. Nou moet ik toegeven, mijn uitgroei mag wel weer even bijgekleurd worden. Maar de rest van mijn haar moet natuurlijk verzorgd blijven, want niets is zo zonde als mooi geverfd haar dat vaal en saai wordt. Ik testte dus dit palett luminous colour haarmasker en oh my, wat ben ik tevreden!

Maria Nila Palett haarmasker

We zetten het even op een rijtje, de voordelen van dit Maria Nila product:

  • “colour guard complex” die je haarkleur mooi houdt
  • beschermende granaatappel
  • geen sulfaten of parabenen
  • 100% vegan ingredienten
  • geproduceerd in Zweden (voor zover dat een voordeel is ;-))

Maria Nila Palett haarmasker

In de (behoorlijk grote) pot vind ik een dikke soort creme. Hij voelt wat romig aan en ruikt echt heerlijk! Lekker friszoet, yummie! Natuurlijk had dit haarmasker bij mij al een streepje voor omdat hij in een roze pot zit, maar de geur doet ook alweer een hoop!

De substantie voelt heerlijk in mijn handen en ook heerlijk in mijn haar. Het is makkelijk te verspreiden en binnen no-time zijn mijn lange haren bedekt in dit masker en kan ik het een paar minuten lekker laten intrekken. Al onder de douche merk ik dat mijn haar erg zacht aanvoelt, maar ook nadat mijn haar gedroogd en wel is voelt het heerlijk zacht. Maar écht, heerlijk zacht. Ook wanneer ik twee dagen laten mijn haren weer ga wassen, voelt het nog lekker aan!

Wat betreft het beschermen van de kleur: ik heb asblond haar en verf het licht blond, daar verandert weinig aan. Ik denk dat dit wel een hele goeie is voor wanneer je je haar een mooi rode of echt donkere kleur geeft. Kleuren die hun glans verliezen als ze lang in je haar zitten en niet vaak of goed behandeld worden. Toch ben ik blij met dit masker want het geeft mijn haar wel een erg mooie glans. En het blijft lekker ruiken, en dat is altijd een voordeel!

Is dit een aanrader? Jazeker. Je kunt het masker (en andere producten van Maria Nila) onder andere online kopen bij JohnBeerens.com voor €17,95

4 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.