Loading...
Beauty

Marc Jacobs O!MEGA lash volumizing mascara

Marc Jacobs O!MEGA lash volumizing mascara

In mijn Parijs shoplog zag je al dat ik éindelijk een beauty product van Marc Jacobs heb gekocht. Omdat het nogal prijzig is heb ik niet meer gekocht, want ik wilde zeker zijn van mijn zaak. Ik dacht: ik ga voor een mascara, dan heb ik een product dat ik elke dag kan gebruiken! Na het eerste gebruik was ik niet zo enthousiast en heeft hij erg lang in zijn verpakking gezeten, het arme ding. Omdat ik natuurlijk een review wilde schrijven moet ik de O!MEGA lash volumizing mascara van Marc Jacobs nog een kans geven. Gelukkig is mijn mening bijgesteld, anders was ik dit toch een trieste miskoop. Kijk je mee naar het effect van de mascara?

Marc Jacobs O!MEGA lash volumizing mascara

De mascara huls is niet erg speciaal maar toch vind ik ‘m erg leuk. Hij is geheel zwart met zilveren letters er op. Je zult merken in gebruik dat de huls erg dik is, en omdat hij vierkant (met afgeronde hoeken) is, ligt dat toch wat zwaarder in de hand. Nou ja, niet veel zwaarder, maar je hebt gewoon echt iets om vast te pakken! Ik vind het prima werken. Het borsteltje is ook behoorlijk standaard. Geen gek gevormde haartjes, en gewoon een lekker vol kwastje. Zullen we maar zeggen. De kleur is 30 ‘blacquer’ waar neer komt op ‘gewoon zwart’. Just the way I like it.

Marc Jacobs O!MEGA lash volumizing mascara

Marc Jacobs O!MEGA lash volumizing mascara

De bovenste foto is van mijn wimpers zonder mascara of een ander product. De onderste met enkel Marc Jacobs O!MEGA lash volumizing mascara. De eerste keer dat ik ‘m gebruikte voelde hij zo slap aan, dat ik het gevoel kreeg dat ik nauwelijks mascara had aangebracht. Het was te subtiel en mijn wimpers werden 0,0 gelift. Je snapt dat ik toen even geen zin meer had om ‘m te gebruiken!

Zoals je op de foto’s ziet valt het uit eindelijk reuze mee, en ik heb hier niet eens echt moeite voor hoeven doen. Ik zorgde gewoon dat mijn wimpers goed schoon waren voor het aanbrengen (dus dat alle restjes vorige mascara verwijderd waren) en kon toen makkelijk aanbrengen. De mascara voelt nog steeds heel ligt aan op de wimpers, maar dat vind ik wel prettig. Zo plakken je wimpers niet gauw aan elkaar vast en zijn ze ook makkelijk na te krullen met een wimperkruller (die ik overigens bijna nooit gebruik, en op de foto ook niet).

Mijn wimpers blijven er de rest van de dag voller en gelift uit zien. Voor een extra dramatisch effect wil ik nog wel eens aan het eind van de dag een extra laagje aanbrengen, dat is bij deze mascara geen goed idee want dat plakken je wimpers wel sneller aan elkaar. Voor een gewoon goede mascara die enigszins subtiel is maar wel z’n werk doet is deze Marc Jacobs prima. Voor een weerzinwekkende look met dramatische wimpers: nope.

Ik kocht de Marc Jacobs volumizing mascara bij Sephora voor €27,50

16 comments
  1. Sara

    Oei, als de eerste keer gebruiken zo tegenvalt bij een duur product snap ik dat je eventjes geen zin had om ‘m weer te gebruiken. Ik vind het effect mooi neutraal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.